29.8.2017

 
 

Ville-Matti Raittila liittyi edustuksen huoltaja­rinkiinTampere Unitedin edustusjoukkue on saanut mukaansa uuden kasvon, kun Ville-Matti Raittila otti avoinna olleen huoltajan tehtävän hoitaakseen. Raittila on ollut mukana jo kahdessa kotiottelussa, ja on päässyt hyvin sisään uusiin tehtäviinsä. Tuttu huoltajakaksikko Tommi Turunen ja Riitta-Mari Pitkänen jatkavat niin ikään edustusjoukkueen mukana, mutta uuden huoltajan myötä tehtäviä voidaan jakaa paremmin muun muassa työkiireiden mukaan.

Uuden huoltajapestin taustalla on j√§lleen kerran TamUn tarinan her√§tt√§m√§ mielenkiinto: ”TamUn uuden tulemisen tarina ja kova nousuputki innostavat mukaan”, Ville-Matti Raittila toteaa. ”Aikaisempaa kokemusta ei huoltohommista l√∂ydy mutta esimerkiksi ensiaputaidot osaan kyll√§.” Raittilan liittyminen Tampere Unitediin onkin hyv√§ esimerkki siit√§, ett√§ sinivihre√§ss√§ yhteis√∂ss√§ on mahdollista p√§√§st√§ tekem√§√§n itselleen uudenlaisia ja kiinnostavia asioita.

Joukkueenjohtaja Sami Koivula on mieliss√§√§n lis√§k√§sist√§ huoltoteht√§viss√§, sill√§ kun huolto toimii, pelaajat ja valmentajat saavat keskitty√§ itse jalkapalloon. ”Ville sopii omana persoonanaan ryhm√§√§n hyvin ja on suoriutunut kaikista teht√§vist√§ erinomaisesti”, Koivula kehuu. ”N√§kym√§tt√∂m√§mpi ty√∂ joukkueen taustalla ei aina n√§y yleis√∂lle kovinkaan hyvin, mutta pelaajat ja valmennus osaavat kyll√§ arvostaa kunnollisia puitteita. Kamat pit√§√§ olla paikallaan.”

Veli-Matti Raittilan voi nähdä jälleen huoltotehtävissä ensi perjantaina 1.9. kun edustusjoukkue matkustaa Etelä-Espoon Pallon vieraaksi Matinkylään. Arkinen työ tehdään harjoituskentillä, mutta pelipäivä on juhlapäivä myös taustajoukoille.