Ville-Matti Raittila liittyi edustuksen huoltaja­rinkiin

29/08/2017
Uutinen

Tampere Unitedin edustusjoukkue on saanut mukaansa uuden kasvon, kun Ville-Matti Raittila otti avoinna olleen huoltajan tehtävän hoitaakseen. Raittila on ollut mukana jo kahdessa kotiottelussa, ja on päässyt hyvin sisään uusiin tehtäviinsä. Tuttu huoltajakaksikko Tommi Turunen ja Riitta-Mari Pitkänen jatkavat niin ikään edustusjoukkueen mukana, mutta uuden huoltajan myötä tehtäviä voidaan jakaa paremmin muun muassa työkiireiden mukaan.

Uuden huoltajapestin taustalla on jälleen kerran TamUn tarinan herättämä mielenkiinto: ”TamUn uuden tulemisen tarina ja kova nousuputki innostavat mukaan”, Ville-Matti Raittila toteaa. ”Aikaisempaa kokemusta ei huoltohommista löydy mutta esimerkiksi ensiaputaidot osaan kyllä.” Raittilan liittyminen Tampere Unitediin onkin hyvä esimerkki siitä, että sinivihreässä yhteisössä on mahdollista päästä tekemään itselleen uudenlaisia ja kiinnostavia asioita.

Joukkueenjohtaja Sami Koivula on mielissään lisäkäsistä huoltotehtävissä, sillä kun huolto toimii, pelaajat ja valmentajat saavat keskittyä itse jalkapalloon. ”Ville sopii omana persoonanaan ryhmään hyvin ja on suoriutunut kaikista tehtävistä erinomaisesti”, Koivula kehuu. ”Näkymättömämpi työ joukkueen taustalla ei aina näy yleisölle kovinkaan hyvin, mutta pelaajat ja valmennus osaavat kyllä arvostaa kunnollisia puitteita. Kamat pitää olla paikallaan.”

Veli-Matti Raittilan voi nähdä jälleen huoltotehtävissä ensi perjantaina 1.9. kun edustusjoukkue matkustaa Etelä-Espoon Pallon vieraaksi Matinkylään. Arkinen työ tehdään harjoituskentillä, mutta pelipäivä on juhlapäivä myös taustajoukoille.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa