6.4.2016

 
 

Viimeisest√§ harjoitus­ottelusta laiha tulosTampere United p√§√§tti harjoituspelins√§ koko talvikauden heikoimmalla esityksell√§ h√§viten Ilveksen kakkosjoukkueesta ja junioreista muodostetulle yhdistelm√§joukkueelle 2‚Äď0 (1‚Äď0).

Vielä ottelun ensimmäinen puoliaika oli Sinipaidoilta ainakin ajoittain siedettävää peliä, ja muutamia maalipaikkojakin rakennettiin. Valtteri Uimosen kaukolaukaus ei kuitenkaan osunut kehikkoon eikä Jan Riikosen vaarallisen oloiset laitanousut johtaneet kertaakaan tulokseen. Ilves sen sijaan teki johtomaalin kulman jälkitilanteesta, kun pallo ajautui keskelle kuudentoista rajan taakse vetopaikkaan.

Verneri Uimonen laukoo, mutta veto suuntautuu ohi maalin

Verneri Uimonen laukoo, mutta veto suuntautuu ohi maalin

Toiselle jaksolle TamU teki kuusi pelaajavaihtoa. Mitä pidemmälle jakso eteni, sitä tukevammin ote oli Ilveksellä. Lauri Saarella oli tosin kohtalainen vetopaikka boksin yläpuolella, mutta laukaus suuntautui päin maalivahtia. Kulmapotkuja saatiin useita, mutta Eetu Rahkolan ohi suuntautunutta puskua lähemmäksi maalia ei päästy. Ottelu ratkesi lopullisesti, kun Ilves-pelaaja pääsi läpi ja sijoitti pallon helposti verkkoon yli vastassa olleen maalivahti Jussi Siltasen.

Tuomas Lehti taistelee pallosta

Tuomas Lehti taistelee pallosta

”Tappioita tulee jalkapallossa, ja jos h√§vi√§t hyv√§ll√§ pelill√§ ja asenteella, niin silloin kaveri on ollut vaan parempi. Mutta jos h√§vi√§t puolivaloilla pelaten, sit√§ ei voi hyv√§ksy√§”, p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§ manasi ottelun j√§lkeen.

Toisaalta jos tappio oli jossain vaiheessa pakko ottaa, viimeinen harjoitusottelu oli sille hyv√§ paikka. ”T√§m√§ varmasti her√§tti joukkuetta”, M√§kel√§ toteaakin. ”Mit√§√§n ei saa kent√§ll√§ ilmaiseksi, vaan jokaisen pisteen eteen t√§ytyy tehd√§ kova duuni koko joukkueena.”

Otto Pitkänen jättää vastustajan kakkoseksi

Otto Pitkänen jättää vastustajan kakkoseksi

Tampere Unitedin kilpakausi k√§ynnistyy ensi lauantaina Suomen Regions‚Äô Cupin vierasottelulla Tervakosken Patoa vastaan. Kauden kynnyksell√§ joukkueella on yll√§tt√§en topparihuolia. Otto Pitk√§nen on pelannut koko talven topparina, mutta ty√∂komennuksen takia Ode on k√§ytett√§viss√§ vain kahdessa peliss√§”, p√§√§valmentaja M√§kel√§ manaa. ”Toppariksi hankittu Mika Lindroos on ollut koko talven loukkaantuneena, mutta on nyt p√§√§ssyt treenaamaan viikon. Ty√∂komennus lopettaa Limpunkin kauden kes√§kuuhun, kun tulee muutto Ruotsiin.”

Joukkueen toppareista kaksi on siis k√§yt√§nn√∂ss√§ sivussa, ja Timo Kauppinenkin alkaa vasta pikkuhiljaa p√§√§st√§ pelikuntoon loukkaantumisen j√§ljilt√§. ”T√§h√§n kun lis√§t√§√§n Ali Koljosen loukkaantuminen TPS-peliss√§, niin puolustuspelaaminen t√§ytyy ryhmitt√§√§ uudestaan. T√§m√§ ei ole todellakaan optimaalinen tilanne, kun ajatellaan ett√§ sarja alkaa reilun viikon p√§√§st√§. Nyt laajasta ringist√§ on hy√∂ty√§ ja muut pelaajat saavat n√§yt√∂n paikan”, M√§kel√§ p√§√§tt√§√§.

Ei kokoonpanotietoja