30.5.2020

 
 

Viimeinen retroviikonloppu käyntiin – FC Espoo saapuu PyynikilleRetrokaudella on edessä sen ainoa kauden 2019 ottelu. Jälleen on helatorstai, nyt tapahtumapaikkana Pyynikki, ja FC Espoo saapuu vierailulle parin vuoden tauon jälkeen.

Sävelet ovat kesäkuun kynnyksellä 2019 selvät. Orastava tappioputki olisi hyvä saada poikki ja napattua samalla kauden ensimmäinen kotivoitto.

Tampere Unitedin kausi käynnistyi jopa pienellä järkytyksellä, kun Sinipaidat hävii Espoossa sarjanousija EsPalle hyvästä alusta huolimatta maalein 2–1. Kausi saatiin välittömästi kuitenkin takaisin oikeille urille vierasvoitolla Kauniaisissa, mutta perättäiset tappiot Pallo-Iiroille sekä Gnistanille olivat ajaneet Mourad Seddikin ryhmän tilanteeseen, jossa pistepussi huutaa täydennystä. Ja jo melko kipeästi.

Erityisen huolestuttavaa on se, ettei TamU ole onnistunut maalinteossa yli kolmeen tuntiin.

Varhaisesta vaiheesta huolimatta voidaan todeta FC Espoon kauden alkaneen tamperelaisia vakuuttavammin. Yksi nimi joka pitää kopissa etukäteen ympyröidä on Altin Zeqiri, hän kun on heiluttanut maaliverkkoa tähän asti jokaisessa espoolaisten ottelussa. Kun vierellä viilettää viime kauden kymmenen maalin mies Valdrin Rashica, ei Sinipaitojen puolustus tule saamaan mitään anteeksi.

Nyt siis viedään aivan viimeisiä retroja, joten hyppää mukaan! Starttiaika on tuttu 19.00 ja näköyhteys tapahtuu Tampere Unitedin Facebookissa premiere-lähetyksen muodossa. Äänessä on tuolloin nykyinen TamU-selostaja Juuso Koskinen.

Retrokausi 2020 – tulevat ottelut

Päivä Kello Ottelu Kausi
la 30.5. klo 19.00 Tampere United – FC Espoo 2019
su 31.5. klo 19.00 TPV – Tampere United 2018