Viikonlopulle järjestyi harjoitus­vastustaja: Kaupissa kohdataan Peli-Toverit

18/02/2021
Uutinen

Keskiviikkona näytti vielä päivällä vielä siltä, että TamU ei löytäisi vastustajaa harjoitusotteluun tulevana viikonloppuna. Illansuussa palaset kuitenkin loksahtivat kohdilleen, ja harjoitusvastustajaksi saadaan Tampereen Peli-Toverit, jolla niin ikään peruuntui viikonlopulle aiemmin suunniteltu ottelu. Sinipaitojen ja Amurin Arsenaalin kohtaaminen tapahtuu sunnuntaina, jolloin sääennustekin lupaa jopa plusasteita.

Joukkueet kohtasivat toisensa edellisen kerran 24.1. Kaupissa pelatussa harjoitusottelussa, jolloin tuloksena oli 1–1-tasapeli molempien joukkueiden tehtyä maalit rangaistuspotkussta. Sinipaitojen osuman upotti tuolloin varmasti verkon perukoille Topias Järvelä, joka juhlii tämän uutisen kuvassa viime kaudella Pyynikillä niin ikään Peli-Tovereita vastaan tehtyä rangaistuspotkumaalia. TP-T:n pilkun upotti puolestaan vanha sotaratsu Jan Kulokorpi.

Tammikuinen tasatulos ei tyydyttänyt Sinipaitoja, eikä päävalmentaja Jukka Listenmaa säästellyt kommenteissaan ottelun jälkeen. Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna ACE näyttikin mallia, miten TP-T:tä vastaan otetaan tulos voittamalla Kaupissa pelatun ottelun peräti lukemin 7–1. Tarina ei kerro tarkemmin, mikä sai lukemat repeämään näinkin rumiksi, mutta tämäkin tulos viittaa siihen, että TamUlla ei voi olla harjoitusottelussa muuta tavoitetta kuin ottelun voitto.

Oman mielenkiintonsa otteluun tuonevat myös entiset TamU-pelaajat Peli-Tovreiden riveissä, sillä talven aikaisemmissa harjoitusotteluissa TP-T:n valkoista paitaa ovat kantaneen keskikenttäpelaaja Jere Remes, laidalla viilettävät Badr Laouini ja Jerry Sorjonen, toppari Mahdad Hussein sekä maalivahti Elias Alanen. Nähtäväksi jää, ketkä viisikosta ovat mukana sunnuntaina.

Ottelu Peli-Tovereita päättää joka tapauksessa Sinipaitojen varsin rikkinäiseksi muodostuneen harjoitusviikon. Maanantaina päästiin kyllä palaamaan palloharjoituksiin, mutta tiistaina kentälle ei päästy erittäin kovan pakkasen takia, eikä loppuviikon harjoittelustakaan ole varmuutta sääolosuhteiden takia. Epävarmojen sääolosuhteiden kanssa joudutaan painiskelemaan todennäköisesti myös seuraavan viikon alkupuolella, mutta sen jälkeen sääennusteet alkavat näyttää ulkoharjoittelun kannalta positiivisemmalta.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2