18.2.2021

 
 

Viikonlopulle j√§rjestyi harjoitus­vastustaja: Kaupissa kohdataan Peli-ToveritKeskiviikkona näytti vielä päivällä vielä siltä, että TamU ei löytäisi vastustajaa harjoitusotteluun tulevana viikonloppuna. Illansuussa palaset kuitenkin loksahtivat kohdilleen, ja harjoitusvastustajaksi saadaan Tampereen Peli-Toverit, jolla niin ikään peruuntui viikonlopulle aiemmin suunniteltu ottelu. Sinipaitojen ja Amurin Arsenaalin kohtaaminen tapahtuu sunnuntaina, jolloin sääennustekin lupaa jopa plusasteita.

Joukkueet kohtasivat toisensa edellisen kerran 24.1. Kaupissa pelatussa harjoitusottelussa, jolloin tuloksena oli 1‚Äď1-tasapeli molempien joukkueiden tehty√§ maalit rangaistuspotkussta. Sinipaitojen osuman upotti tuolloin varmasti verkon perukoille Topias J√§rvel√§, joka juhlii t√§m√§n uutisen kuvassa viime kaudella Pyynikill√§ niin ik√§√§n Peli-Tovereita vastaan tehty√§ rangaistuspotkumaalia. TP-T:n pilkun upotti puolestaan vanha sotaratsu Jan Kulokorpi.

Tammikuinen tasatulos ei tyydytt√§nyt Sinipaitoja, eik√§ p√§√§valmentaja Jukka Listenmaa s√§√§stellyt kommenteissaan ottelun j√§lkeen. Helmikuun ensimm√§isen√§ viikonloppuna ACE n√§yttikin mallia, miten TP-T:t√§ vastaan otetaan tulos voittamalla Kaupissa pelatun ottelun per√§ti lukemin 7‚Äď1. Tarina ei kerro tarkemmin, mik√§ sai lukemat repe√§m√§√§n n√§inkin rumiksi, mutta t√§m√§kin tulos viittaa siihen, ett√§ TamUlla ei voi olla harjoitusottelussa muuta tavoitetta kuin ottelun voitto.

Oman mielenkiintonsa otteluun tuonevat myös entiset TamU-pelaajat Peli-Tovreiden riveissä, sillä talven aikaisemmissa harjoitusotteluissa TP-T:n valkoista paitaa ovat kantaneen keskikenttäpelaaja Jere Remes, laidalla viilettävät Badr Laouini ja Jerry Sorjonen, toppari Mahdad Hussein sekä maalivahti Elias Alanen. Nähtäväksi jää, ketkä viisikosta ovat mukana sunnuntaina.

Ottelu Peli-Tovereita päättää joka tapauksessa Sinipaitojen varsin rikkinäiseksi muodostuneen harjoitusviikon. Maanantaina päästiin kyllä palaamaan palloharjoituksiin, mutta tiistaina kentälle ei päästy erittäin kovan pakkasen takia, eikä loppuviikon harjoittelustakaan ole varmuutta sääolosuhteiden takia. Epävarmojen sääolosuhteiden kanssa joudutaan painiskelemaan todennäköisesti myös seuraavan viikon alkupuolella, mutta sen jälkeen sääennusteet alkavat näyttää ulkoharjoittelun kannalta positiivisemmalta.