Viikonloppuna pelataan kaksi harjoitus­ottelua

19/05/2021 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkue sai yllättävän tarjouksen pelata tulevana viikonloppuna toisenkin harjoitusottelun, kun Kaarinan Poikien suunnittelema ottelu toista paikallista seuraa vastaan peruuntui. KaaPoa vastaan pelataan lauantaina Pyynikin urheilukentällä, ja sunnuntaina kohdataan Tampereen Pallo-Veikot Kaupissa. Näin TamU kohtaa kaksi Kakkosen joukkuetta kahden päivän sisällä.

Päävalmentaja Jukka Listenmaa totesi heti ehdotuksen saatuaan, että pelaajat riittävät hyvin kahteen otteluun, sillä pellattiinhan edellisenä viikonloppunakin joukkueen sisäinen 11v11-ottelu. Kun pelaajiltakin saatiin vahvistus, että myös lauantaina jalkeille saadaan vahva kokoonpano, oli KaaPo-ottelu helppo lyödä lukkoon. Ottelu pelataan Pyynikin urheilukentällä lauantaina 22.5. klo 15.00 alkaen. TamU-TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä, mutta paikan päälle ei oteta koronatilanteen ja lyhyen varoitusajan takia yleisöä. Seuraavan päivän TPV-vierasottelu pelataan puolestaan Kaupin tekonurmella 3 klo 14.00 alkaen, ja tässä ottelussa TamU-TV ei ole mukana.

Näiden otteluiden jälkeen seuraava miesten edustusjoukkueen harjoitusottelu pelataan lauantaina 29.5. klo 17.00 Pyynikin urheilukentällä Tampereen Peli-Tovereita vastaan. Tähän otteluun rakennetaan pienimuotoinen yleisötapahtuma, vaikka näillä näkymin aluehallinto­viraston määräys rajoittaa yleisömäärän 50 katsojaan. Järjestelyistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49