5.11.2018

 
 

Vielä 3 päivää aikaa ostaa tai tilata kausikortti 50 eurollaTampere Unitedin kausikortti on myynniss√§ edullisella kampanjahinnalla 50 ‚ā¨ viel√§ kolmen p√§iv√§n ajan. Viimeinen p√§iv√§ ostaa tai tilata kausikortti t√§ll√§ hinnalla on keskiviikko 7.11. ja t√§m√§n j√§lkeen julkaistaan kausikorttien uudet hinnat. Nyt siis ostoksille TamU-kauppaan osoitteessa tampereunited.fi/kauppa.

Kausikortin voi tilata myös laskulla, jonka eräpäivä on veronpalautuspäivää seuraava päivä. Lisätiedot ja tilauslomake löytyvät osoitteesta tampereunited.fi/kausikortti-veronpalautusrahoilla. Huomaa, että tilaus pitää tehdä viimeistään 7.11.

Kausikortti kattaa kaikki 11 Kakkosen kotiottelua sekä talvella alkavan Suomen Cupin kotiottelut. Tässä muistutuksena syyt ostaa kausikortti jo nyt:

  1. Tämän edullisemmin et kausikorttia myöhemmin saa, vaikka kuuluisit alennusryhmiin.
  2. Kausikortti tulee selv√§sti halvemmaksi kuin irtoliput. Kakkosessa on 11 peli√§ ja irtolliput p√§√§katsomoon maksavat 10 ‚ā¨. S√§√§st√∂ on siis jopa 60 ‚ā¨.
  3. Kausikortilla p√§√§see my√∂s Suomen Cupin kotiotteluihin. Pelit alkavat tammi‚Äďhelmikuussa, ja vastaan tulee mielenkiintoisia Kakkosen tason joukkueita.
  4. Seuran kulut ovat etupainotteisia ja tulot tulevat pitkin kautta. Kausikortin ostajat auttavat tasapainottamaan tätä.

Joten ei muuta kuin ostoksille TamU-kauppaan. Samalla voi ottaa ostoskoriin my√∂s fanituotteen: juhlavuoden t-paidat ovat edelleen alennuksessa vain 10 ‚ā¨ hintaan ja talvikauteen sopivista tuotteista voi suositella pipoa tai huivia. TamU-muki taasen sopii hyvin vaikkapa is√§np√§iv√§lahjaksi, ja ehtii viel√§ ajoissa perille, kun tilaat nopeasti. Tervetuloa ostoksille!