Vielä 3 päivää aikaa ostaa tai tilata kausikortti 50 eurolla

05/11/2018
Uutinen

Tampere Unitedin kausikortti on myynnissä edullisella kampanjahinnalla 50 € vielä kolmen päivän ajan. Viimeinen päivä ostaa tai tilata kausikortti tällä hinnalla on keskiviikko 7.11. ja tämän jälkeen julkaistaan kausikorttien uudet hinnat. Nyt siis ostoksille TamU-kauppaan osoitteessa tampereunited.fi/kauppa.

Kausikortin voi tilata myös laskulla, jonka eräpäivä on veronpalautuspäivää seuraava päivä. Lisätiedot ja tilauslomake löytyvät osoitteesta tampereunited.fi/kausikortti-veronpalautusrahoilla. Huomaa, että tilaus pitää tehdä viimeistään 7.11.

Kausikortti kattaa kaikki 11 Kakkosen kotiottelua sekä talvella alkavan Suomen Cupin kotiottelut. Tässä muistutuksena syyt ostaa kausikortti jo nyt:

  1. Tämän edullisemmin et kausikorttia myöhemmin saa, vaikka kuuluisit alennusryhmiin.
  2. Kausikortti tulee selvästi halvemmaksi kuin irtoliput. Kakkosessa on 11 peliä ja irtolliput pääkatsomoon maksavat 10 €. Säästö on siis jopa 60 €.
  3. Kausikortilla pääsee myös Suomen Cupin kotiotteluihin. Pelit alkavat tammi–helmikuussa, ja vastaan tulee mielenkiintoisia Kakkosen tason joukkueita.
  4. Seuran kulut ovat etupainotteisia ja tulot tulevat pitkin kautta. Kausikortin ostajat auttavat tasapainottamaan tätä.

Joten ei muuta kuin ostoksille TamU-kauppaan. Samalla voi ottaa ostoskoriin myös fanituotteen: juhlavuoden t-paidat ovat edelleen alennuksessa vain 10 € hintaan ja talvikauteen sopivista tuotteista voi suositella pipoa tai huivia. TamU-muki taasen sopii hyvin vaikkapa isänpäivälahjaksi, ja ehtii vielä ajoissa perille, kun tilaat nopeasti. Tervetuloa ostoksille!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa