Vastaa Tampere Unitedin ottelutapahtuma­kyselyyn – voit voittaa VIP-kausikortin

10/12/2021 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen Kakkosessa käy jo kuumana niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. TamU haluaa kehittää ottelutapahtumia ja muuta toimintaansa, ja paras palaute saadaan seuran kannattajilta ja ihmisiltä seuran ympärillä. Siksi Tampere United on avannut kaikille avoimen palautekyselyn ottelutapahtumista. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan VIP-kausikortti kaudelle 2022 (arvo 360 €). Arvonnassa ovat mukana kaikki viimeistään 31.12. kyselyyn vastanneet.

”Pyrimme kehittämään seuratoimintaa ja ottelutapahtumia katsojien näkökulmasta resurssiemme puitteissa. Itse otteluiden lisäksi kysely auttaa meitä suunnittelemaan ja myymään paremmin mm. yhteistyökumppanuuksia. Ihmisillä on monesti paljon mielipideitä seuran toiminnasta. ja kysely on helpoin tapa saada ne kuuluviin”, toteaa seuran promoottori Henri Ekman.

Kysely on tarkoitettu kaikille TamUn edustusjoukkuetta seuraaville. Kyselyn vastaamiseen menee vastauksista riippuen noin 10–15 minuuttia. Tärkeintä kyselyssä on antaa aito mielipide kysyttäviin asioihin, jotta voimme tiedon perusteella kehittää ottelutapahtumaa ja seuran toimintaa jatkossa mahdollisimman paljon seuraajiemme toiveiden ja mieltymyksien mukaan.

Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä yksittäisiä vastaajia tunnisteta vastaajajoukosta, sillä VIP-kausikortin arvontaan osallistuminen on eriytetty teknisesti muusta kyselystä. VIP-kausikortin voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kysely on toteutettu seuran pilvipalvelussa Google Forms -kyselynä, ja se löytyy osoitteesta forms.gle/yGaRgo1HVrATUsMa7.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2