Vastaa ottelu­tapahtuma­kyselyyn – seuran arvot näyttävät olevan kohdillaan

17/11/2022 TamU
Uutinen

Kysely Tampere Unitedin päättyneen kauden ottelutapahtumista on avoinna vuoden loppuun asti. Vastauksia on saatu tähän mennessä jo mukavasti 68 henkilöltä, mutta mitä useampia vastauksia saamme, sitä paremmin voimme kehittää ottelutapahtumia ja muuta toimintaamme. Palautekysely ottelutapahtumista on toteutettu Google Formsilla, ja kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan VIP-kausikortti kaudelle 2023 (arvo 450 €). Arvonnassa ovat mukana kaikki viimeistään 31.12.2022 ottelutapahtumakyselyyn vastanneet.

Jo tähän mennessä saaduista vastauksista voidaan todeta, että seuran arvot ovat Tampere Unitedin otteluissa käyvän yleisön mielestä osuvat. Kaikkein osuvimpana arvona tähän mennessä vastanneet pitävät seuraylpeyttä, sillä peräti 72,1 % vastaajista arvioi sen välittyvän TamUsta erittäin hyvin. Myös yhteisöllisyys arvioitiin erittäin korkealle, sillä 69,1 % vastaajista teki sen osalta saman arvion. Luotettavuuden osalta prosenttilukema oli 64,7 % ja kunnioituksen osalta 55,9 %.

Kun katsotaan prosenttiosuuksia niistä, joiden mielestä arvo välittyy tamusta erittäin hyvin tai melko hyvin, prosentit ovat seuraylpeydellä 98,6 %, yheisöllisyydellä 95,6 %, luotettavuudella 91,2 % ja kunnioituksella 83,8 %.

”Nämä ovat kaikki huikean korkeita prosentteja, ja tuskin ketään yllättää, mihin järjestykseen arvot asettuvat. Meille kunnioitus määrittyy ennen kaikkea keskinäiseksi kunnioitukseksi seuran sisällä, sillä meillä on mukana ihmisiä hyvin erilaisista taustoista ja hyvin erilaisilla mielipiteillä. Joillakin lähes ainoa yhdistävä tekijä on rakkaus Tampere Unitediin”, pohtii Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

”Tietysti kunnioitus liittyy myös siihen, että emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai kiusaamista. Se näkyi viime kaudella muun muassa näkyvänä osallistumisena Manse Prideen. Se näkyy myös siinä, että Tampere Unitedin kannattaja­katsomosta lentää hyvin nopeasti pois, jos sortuu esimerkiksi huutamaan jotakin rasistista. Tämän asian eteen seuran ei edes tarvitse tehdä mitään, vaan asia tapahtuu ihan sieltä kannattaja­katsomon sisältä käsin”

”Luulen että monesti se, miten seuraylpeys ja luotettavuus ilmenevät meistä johtaa siihen, että neutraalisti jalkapalloa seuraavat ja muiden seurojen ihmiset kokevat kunnioituksen puutetta muita kohtaan. Olenkin usein sanonut, että jos se että me kerromme totuuden tuntuu epäkunnioittavalta, kannatta miettiä olisiko vika kuitenkin siinä totuudessa eikä siinä että me kerromme sen ääneen”, Niemistö toteaa.

Vastaa siis ottelutapahtumakyselyyn. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä yksittäisiä vastaajia tunnisteta vastaajajoukosta, sillä VIP-kausikortin arvontaan osallistuminen on eriytetty teknisesti muusta kyselystä. VIP-kausikortin voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF