Vaikea kausi saa lauantaina päätöksensä Pyynikillä – tule vitosella matsiin

04/10/2019
Otteluennakko

Tampere Unitedin vaikea kausi saa päätöksensä lauantai-iltapäivällä kotona Pyynikillä. Vastaan saadaan FC Honka Akatemia, jolla on vielä mahdollisuus nousta sarjassa neljän parhaan joukkoon ja näin jatkaa kauttaan kolmella jatkosarjan pelillä. Tampere Unitedin lopullinen sarjasijoitus on sen sijaan selvä, ja sarjan viimeinen sija tarkoittaa sitä, että joukkue jatkaa ensi kaudella Kolmosessa. Lauantaina Pyynikillä pidetäänkin vielä viimeisen kerran hauskaa Kakkosen tasolla. Hauskanpidon helpottamiseksi liput otteluun maksavat vain 5 euroa ja samoin kaikki anniskelutuotteet maksavat vain vitosen. Pyynikin portit ja palvelut aukeavat klo 13 ja ottelu alkaa klo 14.

Urheilullisella puolella TamU voi löytää tavoitteen otteluun harvinaisen pitkän tappioputken katkaisemisesta. Jo yhdeksän ottelua voitoitta pelannut joukkue voi estää lukeman kasvamisen kaksinumeroiseksi ottamalla pitkästä aikaa pisteitä. Lisäksi sarjapisteiden määrä saataisiin voitolla ylittämään kymmenen pisteen raja. Laajemmin ajatellen näillä asioilla ei ole käytännön merkitystä, mutta varsinkin voitto päätösottelussa jättäisi edes vähän paremman maun kaudesta.

TamU-TV näyttää lauantain ottelun suorana lähetyksenä. Kuvat alkavat virrat Pyynikiltä kotivastaanottimiin ja mobiililaitteisiin viitisen minuuttia ennen ottelun alkua. Ottelun selostaa Juuso Koskinen ja haastattelut kentän laidalta hoitaa Juho Reijonen.

Pyynikin portit ja palvelut aukeavat jo klo 13

Ottelu pelataan Pyynikin urheilukentällä lauantaina 5.10. klo 14.00 alkaen. Sisäänkäynti stadionille tapahtuu F. E. Sillanpäänkadun ja Mariankadun kulmassa olevasta pääportista klo 13.00 alkaen. Samaan aikaan aukeavat myös grillipisteet ja anniskelualue.

Kaikki pääsyliput otteluun maksavat poikkeuksellisesti vain 5 €. TamU-junioripelaajilla on vapaa pääsy seuran pelipaita päällä. Portilla on turvatarkastus. Vaarallisten aineiden ja alkoholin tuominen stadionille on kielletty. Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketin nettikaupassa ja muissa myyntipisteissä. Tampereella myyntipisteet löytyvät ydinkeskustasta Stockmannilta, Sokokselta ja Swamp Musicista.

TamUn omalla grillipisteellä on tarjolla Tapolan grillimakkaraa, virvokkeita, kahvia ja makeisia. Samassa yhteydessä on fanituotteiden myyntipiste, jolla on myynnissä lasten ja aikuisten t-paitamalleja, TamU-logolla varustettuja pikeitä, suosittuja TamU-lippiksiä sekä lukuisia muita Tampere Unitedin fanituotteita. Fanituotteiden myyntipisteellä on myös muutamia vitosen tarjouksia.

Seuran oman grillipisteen lisäksi ravintola 4 Vuodenaikaa on jälleen mukana ottelussa. Jokainen Hodarin ostaja saa Linkosuon sponssaamana myös pussillisen ruissipsejä.

Anniskelualue on sijoitettu pääkatsomon länsipäätyyn ja kattaa lähes puolet pääkatsomosta. Anniskelu alkaa jo klo 13.00 eli stadionin porttien auetessa. Tarjolla on tietenkin ennen kaikkea Pyynikin käsityöläispanimon tuotteita. Lain vaatimusten mukaisesti anniskelukatsomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Kaikilla myyntipisteillä voi maksaa ostoksensa käteisen lisäksi yleisimmillä maksukorteilla.

Ottelun jälkipelit pelataan ravintola Maja/Talossa (Pirkankatu 1) korttelin päässä stadionilta. Ohjelmassa on TamU-valmennuksen edustajan ja TamU-pelaajan haastattelut noin puoli tuntia ottelun päättymisen jälkeen.

Tervetuloa Pyynikin sinivihreään tunnelmaan!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

16.9. HJS - TamU 1 – 1

17.9. TamU naiset - LeKi-futis 9 – 0

17.9. TamU 2 - PP-70 0 – 3

24.9. klo 16 GrIFK - TamU

24.9. klo 14 PaiHa - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV