Uusi vastustaja – yhteisölle uudessa ympäristössä

08/03/2024 TamU
Otteluennakko

Tampere Unitedin edustusjoukkue on päässyt nauttimaan uudesta Tammelan Stadionista jo useamman kuukauden harjoitusten ja harjoituspelien muodossa. Tulevana sunnuntaina myös yleisölle koittaa viimein ensimmäinen mahdollisuus päästä seuraamaan sinipaitojen otteita paikan päälle, kun vastaan asettuu tamperelaisittain varsin tuntematon vastustaja, FC Futura. Otteluun on vapaa pääsy, mutta siihen on myynnissä ruokapaketteja.

TamU – FC Futura

  • Ensimmäinen kohtaaminen seurojen välillä.
  • Ensimmäinen Tampere Unitedin yleisöottelu uudella Tammelan stadionilla.
  • Kakkosen avausotteluun on aikaa enää alle kuukausi.

Vastustajasta ei ole oikeastaan mitään tietoa, mutta tässä vaiheessa ei ole tarvettakaan. Keskitytään vastustajien pelaamiseen sitten, kun pelataan pisteistä, ja nyt keskitytään oman pelin kuntoon laittamiseen.

- Jukka Listenmaa
Päävalmentaja

Tampere United ei ole aiemmin kohdannut FC Futura, vaikka porvoolaisjoukkue on olleet tuttu näky liiton sarjoissa. Kaudet 2016–2021 menivät Kolmosen puolella, kunnes nyt muutaman kauden ajan seura on pelannut jälleen Kakkosessa.

Edeltävä kausi päättyi sunnuntain vierailijoiden osalta toiseksi viimeiselle sijalle Kakkosen A-lohkossa. Sarjapaikka säilyi kuitenkin kabinetin kautta, kun suomalaisessa jalkapallossa nähtiin jälleen turbulenssia ja sarjapaikoista luopumisia useamman seuran osalta.

Tampere Unitedin päävalmentaja Jukka Listenmaa ei liiemmin mieti uutta vastustajaa.

”Vastustajasta ei ole oikeastaan mitään tietoa, mutta tässä vaiheessa ei ole tarvettakaan. Keskitytään vastustajien pelaamiseen sitten, kun pelataan pisteistä, ja nyt keskitytään oman pelin kuntoon laittamiseen”, Listenmaa toteaa.

”Harjoituksissa on nyt keskitytty enemmän hyökkäyskolmannekseen ja niiden asioiden pitää alkaa näkyä myös harjoitusotteluissa. Erikoistilanteita olisi nyt myös tarkoitus alkaa hieman käymään läpi tarkemmin, kun aikaisemmin niihin ei olla vielä pureuduttu suuremmin. Lisäksi aikaisemmissa otteluissa meitä on rokotettu omista henkilökohtaisista virheistämme, joten ne pitää saada kitkettyä pois”, Listenmaa jatkaa.

Helmikuun kamppailut flunssan ja pienten vaivojen kanssa alkavat myös jäämään pikkuhiljaa taakse.

”Pelaajatilanne on nyt paranemaan päin. Edelleen on poissaoloja, mutta valoa näkyy jo sen saralla tunnelin päässä”, Listenmaa toteaa.

Palvelut stadionilla – osta ruokapaketti

Ottelu pelataan sunnuntaina 10.3. klo 14.00 alkaen. Kulku stadionille ja kaikki tarjolla olevat palvelut aukeavat klo 13.00. Otteluun on vapaa pääsy, mutta myynnissä on erillisiä ruokapaketteja.

Tammelan Stadion on vielä osin keskeneräinen ja harjoitusotteluissa on poikkeusjärjestelyt. Kulku stadionille tapahtuu klo 13.00 alkaen Salhojankadulta stadionin pitkän sivun keskikohdassa olevasta ovesta. Kaikille katsojille on avoinna pääkatsomon 3. kerroksessa sijaitseva VIP-katsomo sekä pohjoispäädyssä oleva D-katsomo.

Kolmannessa kerroksessa tarjolla olevaan ruokapakettiin kuuluu FLIP-pizzabrändin vegaaninen taitettu pizza, pieni salaatti sekä vapaavalintainen juoma (tarjolla alkoholijuomia ja alkoholittomia vaihtoehtoja). Ruokapaketit ovat myynnissä lippu.fi-verkkokaupassa hintaan 20 €. Stadionilta ostettuna ruokapaketin hinta on 22 €.

Kolmannessa kerroksessa on sekä 18 vuotta täyttäneille avoin anniskelukatsomo että kaikille katsojille avoin katsomonosa. Kolmannessa kerroksessa on myös kioskipalvelut, mutta päätykatsomossa ei ole vielä harjoitusotteluissa palveluita.

Kumppanitilaisuus alkaa jo klo 12.30

Ennen ottelua stadionilla järjestetään kumppanitilaisuus klo 12.30 alkaen. Tilaisuuteen on kutsuttu Tampere Unitedin nykyisiä ja uusia yhteistyökumppaneita. Halukkaat yritykset voivat edelleen ilmoittautua tilaisuuteen alla olevasta linkistä.

Tilaisuudessa kuullaan toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin johdolla missä Tampere Unitedissa mennään tällä hetkellä sekä mitä suunnitelmia on tulevaisuuden varalle. Samalla tutustutaan Tammelan Stadioniin sekä sen ja seuran erilaisiin mainosmahdollisuuksiin.

Ilmoittaudu mukaan: https://forms.gle/R6by7tvqzZKwoYiJ8

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49