Uusi otteluohjelma hahmottuu – kausi­kortit myynnissä

13/05/2020
Uutinen

Palloliitto on julkaissut sivustollaan Lännen lähialue B:n Kolmosen alustavan otteluohjelman runkopäivineen. Kyse on uudesta otteluohjelmasta, joka on sopeutettu siihen tosiasiaan, että kausi alkaa melkein kaksi kuukautta alunperin aiottua myöhemmin. Suurin osa peleistä on jo aseteltu tarkalle kellonlyömälle ja tietylle kentälle, sillä otteluohjelmassa on käytetty hyväksi paljolti aiemmin keväällä jo aseteltuja ottelupäiviä. Otteluohjelma on näkyvillä Palloliiton sivuilla. Muutokset ovat vielä mahdollisia, mutta lopullisesti otteluohjelma vahvistetaan näillä näkymin ensi viikolla.

Jo tässä vaiheessa on selvää, että kausi alkaa todellisella herkkupalalla, kun Ilves-Kissat vierailee Pyynikillä lauantaina 13.6. klo 17.00 alkaen pelattavassa ottelussa. Kaksi vahvinta nousijasuosikkia kohtaavat siis heti kauden ensimmäisessä ottelussa. Erikoiseksi asetelman tekee se, että joukkueet ehtivät pelata korkeintaan yhden harjoitusottelun ennen tätä tärkeää kohtaamista.

Sarjan pelimuoto on kahdentoista joukkueen yksinkertainen sarja, jonka jälkeen pelataan kuuden joukkueen ylä- ja alaloppusarjat. Yksinkertaisessa sarjassa Tampere Unitedilla on viisi kotiottelua ja pahimmista kilpailijoista Ilves-Kissoilla ja PS-44:llä on kuusi koti-ottelua. Jatkosarjojen otteluohjelmat tehdään tietenkin vasta yksinkertaisen sarjan päätyttyä elokuun lopussa. Sitten sarjassa on viikon tauko, jonka jälkeen pelataan loput viisi kotiottelua syys-lokakuun aikana. Yhteenä Sinipaidoilla on siis 7–8 kotiottelua, ja kaikkiaan kauteen sisältyy 16 ottelua.

”Täytyy olla tyytyväinen siihen, että Kolmonen ei jää alempien sarjojen tapaan vain yksinkertaiseksi sarjaksi. Se olisi ollut Kolmosen tasolle kilpailullisesti väärä ratkaisu, sillä tässä sarjassa pelataan isoista asioista”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö viitaten nousukamppailuun.

”Iso kiitos Palloliiton suuntaan siitä, että sarjaan saatiin ylä- ja alaloppusarjat. Normaalioloissa en haluaisi missään nimessä poiketa kaksinkertaisesta sarjasta, mutta tässä poiikkeustilanteessa 16 ottelun kausi on oikein hyvä kompromissi. Myös taloudellisesti meille on tärkeää saada mahdollisimman monta kotiottelua”, Niemistö puntaroi.

Uudessa tilanteessa myös kausikorttien hinnat on päivitetty. Normaalihintainen kausikortti maksaa nyt 50 € ja alennusryhmien kausikortti 30 €. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa.

Muutokset otteluohjelmaan ovat siis yhä mahdollisia ennen sen vahvistamista. Tilanteen kehittymistä voi seurata Palloliiton sivuilta, mutta ennen vahvistamispäivää kaikki tiedot ovat periaatteessa alustavia.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49