Uudistettu Finesportsin peli­alue on mukana jokaisessa miesten koti­ottelussa

26/04/2022 TamU
Uutinen

Miesten edustusjoukkueen ottelutapahtumiin Pyynikin urheilukentälle rakennetaan erillinen pelialue yhteistyössä Finesportsin kanssa. Pelialueella kävijät pääsevät nauttimaan erilaisista peleistä ja haasteista, ja tarjolla on muun muassa pleikkapelejä ja pöytäfutista. Pääset haastamaan pelien yhteydessä kavereita, muita osallistujia tai vaikkapa perheen jäseniä. Samalla pääset pilkistämään e-urheilun maailmaan. Finesportsin pelialue on auki kaiken ikäisille ja ohjelmaa on luvassa lapsista aikuisiin.

Finesportsin pelialue

  • Finesportsin pelialue nähtiin ensimmäisen kerran Pyynikillä viime kauden Tapahtumien yön ottelussa
  • Tällä kaudella pelialue on mukana kaikissa otteluissa ja palvelee kaikenikäisiä lapsista aikuisiin
  • Finesports on tamperelainen e-urheiluun keskittyvä yritys, jonka kanssa TamU on tehnyt yhteistyötä myös junioritoiminnan puolella

On mahtavaa päästä tuomaan pelaamista ja e-urheilua sinne mihin se kuuluukin, eli urheilun rinnalle. Mielestäni on tärkeää, että urheilu sekä e-urheilu toimivat käsi kädessä, sillä molemmista lajialoista on paljon hyötyä toisilleen.

- Vili Anttonen
Finesportsin toimitusjohtaja

Toivomme että pitkällä tähtäimellä lapsia ja nuoria löytää enemmän meidän peleihin ja jatkossa ihmiset tulevat aikaisemmin peleihin.

- Henri Ekman
Tampere Unitedin promoottori

”Yleisölle viime kauden jälkeen tehdyssä ottelutapahtumakyselyssä tuli ilmi, että lapsille ja nuorille toivotaan lisää ohjelmaa ottelutapahtumiin. Kävimme tuumasta toimeen ja kehittelimme yhdessä yhteistyökumppani Finesportsin kanssa ensi kauden peleihin pelialueen. Toivomme että pitkällä tähtäimellä lapsia ja nuoria löytää enemmän meidän peleihin ja jatkossa ihmiset tulevat aikaisemmin peleihin. Tällaiset asiat ei kuitenkaan tapahdu silmänräpäyksessä, mutta pitkäjänteisellä tekemisellä voi saavuttaa vaikka mitä. Tulkaa Pyynikille testailemaan pelejä!” toivoo Tampere Unitedin promoottori Henri Ekman toivoo.

”Ja onhan tämä taas jotain mitä muilla paikallisilla seuroilla ei ole”, Ekman piikittelee

Finesports on tamperelainen elektroniseen urheiluin eli e-urheiluun keskittyvä yritys, joka toteuttaa turnauksia muun muassa Playstation Suomelle ja Gigantille. Lisäksi yritys toteuttaa omia tapahtumia sekä vie pelikokonaisuuksia festivaaleille ja urheilutapahtumiin. Yliopistonkadulle on avattu nyt keväällä pelitilat, jossa e-urheilusta rakennettaan harrastusta urheilulajien rinnalle. Finesports on tiivis viiden nuoren yrittähän tiimi,jota yhdistää intohimo e-urheiluun sekä yrittäjyyteen.

”On mahtavaa päästä tuomaan pelaamista ja e-urheilua sinne mihin se kuuluukin, eli urheilun rinnalle. Mielestäni on tärkeää, että urheilu sekä e-urheilu toimivat käsi kädessä, sillä molemmista lajialoista on paljon hyötyä toisilleen. On myös hienoa päästä tarjoamaan jotain uutta urheilukansalle ja samalla viihdyttää kaikkia TamUn peleissä kävijöitä uudella tavalla”, Finesportsin toimitusjohtaja Vili Anttonen kommentoi.

”Ottelutapahtumiin on myös tulossa muita uudistuksia mutta kerrotaan niistä hieman myöhemmin”, Ekman myhäilee lopuksi.

Tampere Unitedin kotiottelut:

PäiväKelloOttelu
La 30.4.14.00Tampere United – SalPa
Ti 17.5.18.00Tampere United – HJK Klubi 04
La 21.5.16.00Tampere United – Ilves 2
Su 5.616.00Tampere United – VJS
Pe 17.6.19.00Tampere United – Ilves-Kissat
Su 17.7.16.00Tampere United – FC Jazz
Pe 29.7.19.00Tampere United – MuSa
To 4.8.19.00Tampere United – FC Honka AKatemia
Su 28.8.16.00Tampere United – GrIFK
La 10.9.17.00Tampere United – HJS
Su 18.9.16.00Tampere United – KaaPo
1.–2.10.aukiTampere United – EPS

Kaikki ottelut pelataan Pyynikin urheilukentällä.

Lisätietoja Finesports Oy:stä: finesports.fi

Tulevaa kautta odotellessa kannattaa hankkia kausikortti tulevalle Kakkosen kaudelle. Kakkosen B-lohko pelataan poikkeuksellisesti 13 joukkueen voimin, joten Kausikortti kattaa peräti 12 sarjakauden kotiottelua. Käy ostoksilla TamU-kaupassa osoitteessa tampereunited.fi/kauppa. Suosituimmat kausikortit voit lisätä ostoskoriin myös suoraan alla olevista napeista.

Kausikortit ovat noudettavissa Pyynikin urheilukentän lipunmyynnistä kotiotteluissa.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49