Uudet kannattaja­tuotteet myynnissä TamU-kaupassa ja otteluissa

15/07/2023 Seura / TamU / TamU 2 / TamU naiset
Uutinen

Tampere Unitedin juhlavuoden huivit ovat olleet myynnissä koko kesän ajan ja nyt valikoimaan on tullut Sinikaartin juhlakoreon designista inspiraationsa saanut t-paita. Lisäksi tarjolla on uusia kaarevalippaisia snapback-tyylisiä lippalakkeja. Huivien hinta on 20 €, ja sekä t-paidat että lippikset maksavat 25 €. TamU-kaupasta ostettaessa hintaan lisätään 6 € postikuluja. Siksi kannattaakin tulla ostoksille heti tänään lauantaina Pyynikin urheilukentällä pelattavaan EPS-ottelun tai vaikkapa viikkoa myöhemmin sunnuntaina 23.7. kun Pyynikillä vierailee Ilveksen kakkosjoukkue.

Tampere United 25 vuotta

  • Perustettu vuonna 1998.
  • Kannattajien haltuun vuonna 2011.
  • Suomen mestari 2001, 2006 ja 2007.
  • Suomen Cupin mestari 2007.
  • Suomen Regions’ Cupin mestari 2021.

Tampere United täyttää tällä kaudella 25 vuotta, joten TamU on vielä melko nuori seura. Sinivihreät värit ovat kuitenkin antaneet oman leimansa tamperelaiselle jalkapallolle ensin huipputasolla ja sen jälkeen kannattajien takaisin valtakunnallisiin sarjoihin nostamana.

Kolmella Suomen mestaruudellaan ja yhdellä Suomen Cupin voitollaan Tampere United on myös Tampereen ylivoimaisesti menestynein jalkapalloseura. Kannattajien vetämänä palkintokaappiin on lisätty myös yksi uusi pokaali Suomen Regions’ Cupin voiton myötä.

Tampere Unitedin paluutarinaa sävyttää kannattajien uho ja jopa uhmakkuus, joka kumpusi etenkin 2010-luvun alussa voimakkaasta tunteesta, että TamU oli tullut kohdelluksi epäreilusti, kun se suljettiin liigasta kaudella 2011. Tämä on varmasti ärsyttänyt kilpailevia seuroja, mutta näkyvä kannattajatoiminta ja rohkeasti ääneen sanotut kovat tavoitteet ovat houkutelleet mukaan seuratoimintaan vanhoja ja uusia kannattajia, jotka ovat suhtautuneet myös seuratyön tekemisen poikkeuksellisella intohimolla.

Määrätietoisen työn tuloksena TamU on tullut tunnetuksi niin pelaajien kuin muidenkin jalkapalloaktiivien keskuudessa seurana, jossa asiat hoidetaan avoimesti ja ammattimaisesti. Tampere United on pysynyt perinteitänsä kunnioittaen seurana, jonka toiminnassa korostuu edustusjoukkueen merkitys, mutta samalla TamU on panostanut myös tyhjästä alkuun laitettuun junioritoimintaansa. TamU onkin kasvanut merkittäväksi suomalaiseksi junioriseuraksi sekä tärkeäksi tamperelaisten lasten ja nuorten liikuttajaksi.

Juhlista Tampere Unitedin neljännesvuosisadan mittaista taivalta ostamalla juhlavuoden huivi ja t-paita. T-paidassa näkyy sekä liigavuosien TamU että yksi uuden tulemisen kohokohdista, sillä vasemmalla Tomi Petrescu tuulettaa suomenmestaruuspokaalin kanssa, ja oikealla Anton Bright nostaa Suomen Regions’ Cupin pokaalin ilmaan Olympiastadionilla 16.10.2021.

Nopein tapa saada uudet kannattajatuotteet haltuun on ostaa se Pyynikin urheilukentällä tänä ja seuraavana viikonloppuna pelattavista otteluista. Voit tehdä ostoksesi myös TamU-kaupassa, jolloin samalla postikululla kannattaa napata ostoskoriin myös jokin muu kannattajatuote. Tarjolla on muun muassa mukeja, sukkia sekä Lapuan Kankurien huippulaadukkaita pyyhkeitä.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2