Ulkokausi alkaa lauantaina Kaupissa paikallis­kilpailijan kohtaamisella

15/03/2019
Otteluennakko

Tampere United pelaa varhain lauantai-iltapäivällä jo talven kolmannen ottelunsa Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan. Samalla päättyy noin kuukauden mittainen ottelutauko, joka alkoi Suomen Cupin päättymisestä helmikuun puolessa välissä. Ottelu pelataan Kaupissa, ja muutoinkin joukkue alkaa pikkuhiljaa siirtyä ulkokentille.

Sinipaidoilla lähtee nyt käyntiin noin puolentoista kuukauden jakso, jonka aikana Sinipaidat pelaa viisi sarjakauteen valmistavaa harjoitusottelua. Kakkosen kausi alkaa lauantaina 4.5. Espoon Palloseuran vieraana, joten kaikki tekeminen tähtää siihen, että joukkue on silloin valmis aloittamaan sarjapelit terävästi ja voitokkaasti.

Edellisen kerran Ilves kohdattiin Suomen Cupin ottelussa tammikuun lopussa. Silloin TamU otti puhtaan 2–0-voiton, mutta on huomattava, että Suomen Cupissa Ilveksen kokoonpanosta puuttui joitakin Suomen Cupissa edustusjoukkueen puolelle nimettyjä nuoria pelaajia. Ilveksen nuoret pelaajat ovat talven mittaan pelanneet myös P20- ja P17-poikien SM-karsintasarjoja, joten vastustajan pelituntuman pitäisi ainakin olla kohdillaan.

Oman elementtinsä lauantain otteluun tuo myös siirtyminen ulkokentille. Sääennuste lupaa paria plusastetta sekä mahdollisesti pientä lumisadetta, mutta lämmityksen ansiosta Kaupin tekonurmen pitäisi kuitenkin pysyä pelikunnossa. Kylmä saa vaikuttaa kuitenkin varmasti pelaajien tekemiseen.

Tampere United saa otteluun liikkeelle vahvan kokoonpanon, mutta Arttu Mättö, Topias Järvelä, Omar Khary ja Haris Ibrahimovic ovat varmuudella poissa. Toisaalta kokoonpanossa on mukana kaksi testipelaajaa. Kokkolasta tuleva hyökkääjä Deng Malwal on GBK:n juniorituotantoa ja pelasi viime kaudella KPV:n akatemiajoukkueessa Kolmosen otteluita. FC Konnusta tuleva Zec Ajdin puolestaan pystyy pelaamaan keskikentän pohjalla tai topparina.

”Kohtaamme kolmatta kertaa lyhyen ajan sisään, ja pidän ilveksen kakkosjoukkuetta edelleen hyvänä joukkueena, joka prässää aggressiivisesti ja liikuttaa palloa näppärästi”, luonnehtii päävalmentaja Mourad Seddiki lauantain vastustajaa.

”Meillä on ollut hyvä tekemisen meininki harjoituksissa. Lauantaina mennään toteuttamaan osaamistamme, pääteemana pallonhallinta ja pelinopeuden kehittäminen”, kuvailee Seddiki Sinipaitojen omia lähtökohtia lauantain otteluun.

Ottelu pelataan Kaupin tekonurmi 2:lla lauantaina 16.3. klo 12.45 alkaen.Otteluun on luonnollisesti vapaa pääsy, joten kannattaa tulla mukaan kauden ensimmäiseen ulko-otteluun katsastamaan miten sinipaidat karistavat Pirkkahallin pölyt niskastaan.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2