UEFA Regions’ Cupissa lohkon neljäs joukkue tulee Valko-Venäjältä

29/06/2022 TamU
Uutinen

Tampere Unitedilla on syksyllä ohjelmassa UEFA Region's Cupin lohkovaihe. Pelien tarkempi ajankohta ei ole vielä selvillä, mutta alkukarsinnan päätyttyä tänään tiedossa on kaikki lohkoon tulevat vastustajat. Jo aiemmin oli selvinnyt, että lohkoa isännöi Turkki ja mukana on TamUn lisäksi portugalilainen joukkue. Lisäksi mukaan tulee alkukarsinnan voittanut valkovenäläinen seurajoukkue FK Kolos Cherven. UEFA sallii edelleen valkovenäläisten joukkueiden pelata kotimaansa ulkopuolella.

FK Kolos Cherven selvitti tiensä TamUn lohkoon voittamalla alkukarsintoja isännöineen azerbaijanilaisen joukkueen kaksiosaisessa ottelussa ensin maalein 2–1 ja sitten vielä maalein 6–2. Alkukarsinnan loppuottelussa kaatui vielä oman lohkonsa voittanut kazakstanilainen Kaskelenin alueen joukkue maalein 5–0. Myös Kaskelen jatkaa lohkovaiheeseen, jossa se korvaa turnauksesta suljetun venäläisen joukkueen.

Kaikki alkukarsinnan tulokset löytyvät UEFAn sivuilta. Tiedotamme lohkovaiheen pelien ajankohdasta heti, kun se tulee tietoomme.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

13.1. klo 16 JäPS - TamU

klo - TamU naiset

21.1. klo 20 TamU 2 - TPV 2