UEFA Regions’ Cupin ottelu­ohjelma julkaistu

26/10/2022 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin otteluohjelma Istanbulissa Turkissa 1.–9.11. pelattavassa UEFA Regions' Cupin lohkossa on julkaistu. Kaksi ensimmäistä ottelua Lissabonista ja Kayseristä tulevia joukkueita vastaan pelataan Beylerbeyi 75th Yıl -stadionilla, mutta päätösottelu Kolos Cherveniä vastaan pelataan Kartal Bulvar -stadionilla. Molemmat stadionit sijaitsevat Istanbulin Aasian puoleisissa osissa. Lohkon voittaja etenee ensi kesänä pelattavaan UEFA Regions' Cupin lopputurnaukseen seitsemän muun lohkovoittajan kanssa.

UEFA Regions’ Cup

  • TamUn lohkon ottelut pelataan miniturnauksena Istanbulissa 1.–9.11.
  • Lohkon voittaja jatkaa ensi kesänä pelattavaan lopputurnaukseen seitsemän muun lohkovoittajan kanssa.
  • TamU pelaa aluejoukkueena, ja kilpailun sääntöjen mukaan mukana pitää olla pelaajia vähintään kahdesta muusta seurasta.

Beylerbeyi 75th Yıl -stadion sijaitsee tarkemmin sanoen Üsküdarin alueella Bosporinsalmen tuntumassa vain lyhyehkön matkan päässä Istanbulin ydinalueilta. Stadionilla on tekonurmi ja katsomon kapasiteetti on 5500 katsojaa. Kartal Bulvar -stadion sijaitsee puolestaan etelämpänä Marmaranmeren rannan tuntumassa noin 25 kilometriä Istanbulin ydinalueilta kaakkoon. Myös tällä stadionilla on tekonurmi ja sen kapasiteetti on 2000 katsojaa.

Otteluohjelma UEFA Regions’ Cupissa

Tampere Unitedin lohkossa on neljä joukkuetta, jotka pelaavat yksinkertaisen sarjan alla näkyvän ohjelman mukaisesti. Muut joukkueet ovat lohkon isäntämaa Turkkia edustava Kayserin aluejoukkue, Portugalia edustava Lissabonin aluejoukkue sekä valkovenälänen seurajoukkue Kolos Cherven. Lohkon viimeiset ottelut pelataan samanaikaisesti, ja vain lohkovoittaja etenee UEFA Regions’ Cupin ensi kesänä pelattavaan lopputurnaukseen.

Ajat ovat Suomen aikaa. Paikallisessa Turkin ajassa ilmaistuna pelit alkavat tässä mainittua tuntia myöhemmin.

PäiväKelloOtteluPaikka
Ke 2.11.klo 10.30Kayseri – Kolos ChervenBeylerbeyi 75th Yıl Stadı
Ke 2.11.klo 14.30TamU – LissabonBeylerbeyi 75th Yıl Stadı
La 5.11.klo 12.30Kayseri – TamUBeylerbeyi 75th Yıl Stadı
La 5.11.klo 16.30Lissabon – Kolos ChervenBeylerbeyi 75th Yıl Stadı
Ti 8.11.klo 14.30Lissabon – KayseriBeylerbeyi 75th Yıl Stadı
Ti 8.11.klo 14.30Kolos Cherven – TamUKartal Bulvar Stadı

Tampere Unitedin kokoonpano turnauksessa

Tampere Unitedin kokoonpano UEFA Regionsä Cupissa koostuu pääasiassa Tampere Unitedin päättyneen kotimaisen kauden pelaajista, mutta koska Turkissa pelataan kilpailun nimen mukaisesti aluejoukkueena, mukana pitää olla pelaajia vähintään kahdesta muustakin seurasta. Nämä pelaajat ovat kauden 2021 jälkeen TPV:hen siirtynyt Po Law sekä Ilves-Kissoissa kaudella 2022 pelannut maalivahti Joni Miettinen.

Lopulliseen joukkueeseen saa nimetä vain 18 pelaajaa, joten kaikki Tampere Unitedissa tänä vuonna pelanneet eivät ole mukana. Osa pelaajista ei myöskään ole edustuskelpoisia siksi, että heillä on urallaan pelejä pääsarjassa tai he ovat pelanneet ammattilaiseksi rekisteröityneinä. Lisäksi muutamilla pelaajilla on henkilökohtaisia esteitä.

Tampere Unitedin kokoonpanossa on UEFA Regions’ Cupissa paljon puolustajiksi merkittyjä pelaajia, mutta useimmat topparit ovat pelanneet TamUssa myös ylempänä keskikentällä, ja useimmat laitapuolustajat voivat pelata myös laitahyökkääjänä.

Maalivahdit

#30 Veikka Stålhand
#32 Joni Miettinen

Puolustajat

#2 Ali Aitbenzanzoun
#3 Po Law
#4 Eino-Veikko Ek
#6 Severi Kankkunen
#7 Mauno Sirén
#13 Anton Bright
#16 Paavo Kujala
#15 Joonas Rantala
#21 Jesse Vuori

Keskikenttäpelaajat

#24 Arttu Mättö
#26 Julius Stenroos
#27 Matias Stark
#41 Eetu Räisänen

Hyökkääjät

#18 Eric Bullock
#19 Arttu Raittinen
#22 Toni Toijala

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF