UEFA Regions’ Cupin lohkovaihe pelataan marraskuun alussa

13/07/2022 TamU
Uutinen

Viime syksynä Suomen Regions' Cupin voittanut Tampere United osallistuu tänä syksynä Suomen edustajana UEFA Regions' Cupiin. Lohkovaiheen pelipäivät ovat vihdoinkin tiedossa, sillä lohkoa isännöivä Turkki ilmoitti pelien ajankohdaksi 31.10. – 9.11. TamU kohtaa turnauksessa isäntämaa Turkin edustajan lisäsi joukkueet Portugalista ja Valko-Venäjältä, ja TamUn otteluiden pelipäivät ovat keskiviikko 2.11., lauantai 5.11. ja tiistai 8.11.

Turnauksen ajankohta palvelee hyvin Sinipaitojen nousutaistelua Kakkosen B-lohkossa. Jos TamU pääsee mukaan neljän parhaan joukkueen kesken pelattavaan jatkosarjaan, sen ottelut pelataan lokakuun aikana sopivasti ennen UEFA Regions’ Cupin turnausta. Toisaalta neljän parhaan joukkoon pääseminen palvelisi hyvin menestystä Turkissa, sillä ilman jatkosarjaa peleihin tulisi lokakuun mittainen tauko.

UEFA Regions’ Cup on tarkoitettu amatööripelaajille, ja Tampere United pelaa tässä kilpailussa virallisesti Palloliiton läntisen alueen edustajana. Näistä kahdesta seikasta aiheutuu monenlaisia poikkeamia verrattuna siihen, miten pelattaisiin, jos kyseessä olisi normaali seurajoukkuekilpailu. Viralliset säännöt ovat nyt tarkastelussa sekä Palloliiton että Tampere Unitedin toimistoilla, ja tiedotamme piakkoin tarkemmin, millaisella joukkueella TamU kilpailuun osallistuu.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

24.9. GrIFK - TamU 1 – 4

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

21.9. TKT - TamU 2 2 – 0

29.9. klo 19 TamU - FC Jazz

klo - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV