UEFA Regions’ Cupin lohkot arvotaan keskiviikkona 8.12.

03/12/2021 TamU
Uutinen

Tampere United pelaa ensi syksynä UEFA Regions' Cupin lohkovaiheessa. UEFA on tiedottanut, että lohkot arvotaan ensi viikon keskiviikkona 8.12. klo 16.00 Suomen aikaa. UEFA striimaa arvonnan, ja TamU järjestää Olympia-korttelin Tiimassa mahdollisuuden seurata arvontaa sinivihreässä seurassa. Tiimaan pääsee klo 15.45 alkaen. Otathan huomioon, että Tiimassa on käytössä koronapassi.

UEFA Regions’ Cupissa on tällä kertaa mukana yhteensä 36 joukkuetta. Malta ja San Marino lähettävät kilpailuun amatöörimaajoukkueensa, mutta muista maista on mukana alueellinen joukkue, joka on voittanut oman maansa karsintakilpailun. Useimmissa maissa nämä joukkueet on koottu useamman seuran pelaajista, mutta Suomesta ja muutamasta muusta maasta kilpailuun osallistuu seurajoukkue.

Kilpailu alkaa viiden maan eli Valko-Venäjän, Azerbaijanin, Kazakstanin, Viron ja Georgian osalta jo toukokuussa. Näiden maiden joukkueet pelaavat karsintaottelut, joista yksi joukkue selviää lohkovaiheeseen. Lohkovaiheen ottelut on pelattava aikavälillä 15.8. – 9.12.2022, ja Tampere Unitedin lohko pelataan kaikella todennäköisyydellä Kakkosen kauden päätyttyä loka-marraskuussa. Lohkojen kahdeksan voittajaa etenevät lopputurnaukseen, joka pelataan tällä tietoa kesäkuussa 2023.

Arvonnan järjestelyt

Suoraan lohkovaiheesta aloittavat 31 maata on jaettu neljään koriin UEFAn määrittelemien kertoimien mukaisesti. Tampere United on korissa kolme, ja samaan lohkoon arvotaan keskiviikkona kolme muuta joukkuetta. Lohkon ottelut pelataan turnausmuotoisesti, ja pelipaikkakunta selviää arvonnan jälkeen, kun joukkueet ovat ilmoittaneet mahdollisesta kiinnostuksestaan toimia lohkon isäntäjoukkueena.

Tampere Unitedilla ei ole suunnitelmia toimia lohkon isäntäjoukkueena, joten korijaosta voi alkaa jo arvuutella, mihin europelimatka syksyllä suuntautuu. Nyt tiedetään, että korin 3 maissa TamU ei ainakaan pelaa. Tiedotamme arvonnan suorasta lähetyksestä myös kotikatsojille heti, kun saamme UEFAlta tarkempaa tietoa siitä. Nyt vain jännittämään kohti keskiviikkoa!

Kori 1Kori 2Kori 3Kori 4
TurkkiPortugaliSveitsiSan Marino
KroatiUkrainaSerbiaSlovenia
IrlantiUnkariEnglantiMoldova
PuolaItaliaIsraelMalta
SaksaSlovakiaLatviaPohjois-Makedonia
TsekkiBulgariaRomaniaSkotlanti
EspanjaPohjois-IralntiWalesRuotsi
VenäjäBosnia ja HerzegovinaSuomiKarsintakierroksen voittaja

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49