UEFA Regions’ Cupin lohkoon joukkueet Portugalista ja Turkista – neljäs joukkue selviää kesällä

08/12/2021 TamU
Uutinen

UEFA arpoi keskiviikkona illansuussa ensi syksynä pelattavat UEFA Regions' Cupin kahdeksan lohkoa. Tampere United oli arvonnassa korissa kolme, ja sai vastaansa korin 1 maista Turkin ja korista 2 Portugalin. Korista 4 lohkoon osui kesällä pelattavan karsintakierroksen voittaja eli Valko-Venäjä, Azerbaijan, Kazakstan, Viro tai Georgia. Tampere Unitedilla ei ole suunnitelma toimia isäntäjoukkueena, joten lohkon ottelut pelataan tällä tietoa joko Turkissa tai Portugalissa. Pelien ajankohdasta ei ole vielä tässä vaiheessa tarkkaa tietoa, mutta aiempina vuosina suomalaisjoukkueen lohko on pelattu loka-marraskuussa.

”Mielenkiintoiset maat saatiin mukaan lohkoon. Varmaankin monelle kannattajalle on mieleen syksyinen vieraspelimatka lämpimään maahan. Joka tapauksessa tästä on tulossa hieno kokemus joukkueelle, kannattajille ja koko seuralle”, kommentoi arvontatulosta Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Kaikki lohkot on pelattava aikavälillä 15.8. – 9.12.2022, ja kunkin kahdeksan lohkon voittaja etenee kesäkuussa 2023 pelattavaan lopputurnaukseen. Lohkon neljäs joukkue selviää 1.5. – 31.7.2022 pelattavalla karsintakierroksella, joten tämä joukkue ei voine lohkoa isännöidä. Tiedotamme tarkemmasta pelien ajankohdasta ja etenkin pelipaikasta heti, kun asiat tulevat tietoomme.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2