Tusinan verran pelaajia kutsuttu tryoutille – pelaaja­haku jatkuu yhä!

13/12/2022 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueeseen on hakenut tryoutille tähän mennessä 26 pelaajaa, joista 12 on saanut jo tässä vaiheessa kutsun maanantaina 9.1.2023 alkaviin harjoituksiin. TamU harjoittelee tammi-helmikuussa Pirkkahallin C-hallissa, ja harjoituksia on viikottain maanantain lisäksi myös torstaisin ja perjantaisin. Uusien pelaajien haku jatkuu edelleen, ja oman tryout-hakemuksen voi jättää tämän uutisen lopussa olevalla lomakkeella.

Tampere Unitedilla on tulevalle kaudelle sopimus kymmenen pelaajan kanssa, ja tavoitteena on rakentaa joukkue, jolla nousu uuteen Ykköseen toteutuu ensi kaudella. Tammikuun harjoitukset on se paikka, jossa uudet ja vanhat pelaajat voivat osoittaa ansaitsevansa paikan kauden 2023 joukkueessa.

TamU tarjoaa mahdollisuuden tavoitteelliseen jalkapallon harrastamiseen. Kaikki edustusjoukkueen pelaajat saavat maksuttoman kauden, kattavan vakuutuksen ja laadukkaan varustepaketin. Joukkueen tukena on laadukas ja laaja taustaryhmä päävalmentaja Jukka Listenmaan johdolla.

Tryoutista kiinnostuneet pelaajat voivat hakea mukaan oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä päävalmentaja Jukka Listenmaalta (puh. 0400 497 686) tai seuran puheenjohtaja Antti Niemistöltä (puh. 050 379 8188).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Kerro itsestäsi ja tavoitteistasi jalkapalloilijana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

  19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

  18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

  24.5. NoPS - TamU 2 2 – 1

  29.5. klo 18 EBK - TamU

  25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

  31.5. klo 19 Loiske - TamU 2