23.8.2018

 
 

Tuomas Telem√§ki hakee peli­aikaa Tampereen Peli-TovereistaTampere Unitediin talvella liittynyt laitapelaaja Tuomas Telemäki siirtyy Tampereen piirin Kolmosessa pelaavan Tampereen Peli-Tovereiden riveihin. Telemäki siirtyi Sinipaitoihin nimenomaan TP-T:stä, joten hän palaa peliajan perässä tuttuun seuraan. Siirron taustalla on harjoituskauden pilannut loukkaantuminen, jonka jälkeen Telemäki on päässyt vain kerran kentälle Kakkosen otteluissa.

”Koko alkukausi meni nilkkaa kuntouttaessa ja kauden alettua pelaavaan kokoonpanoon oli vaikea murtautua. Peliajan per√§ss√§ t√§ytyy siis vaihtaa maisemaa hetkeksi. Haluan Kiitt√§√§ koko seurayhteis√∂√§, ja toivon pojille onnea loppukauden peleihin”, toteaa kauttaan vaikeaksi kuvaileva Tuomas Telem√§ki.

Tampere United kiittää Telemäkeä panoksesta seuran ja edustusjoukkueen hyväksi, ja toivottaa menestystä loppukauden otteluihin.

Pelaajasiirrot seurojen välillä ovat mahdollisia tänä vuonna 2.9. saakka. Samaa määräaikaa sovelletaan myös liikkeisiin seurojen sisällä eri joukkueiden välillä siten, että ylemmän sarjatason joukkueessa 2.9. jälkeen pelannut pelaaja ei voi enää loppukaudella pelata alemman sarjatason joukkueessa. Kuluvan kauden aikana korkeintaan 20 vuotta täyttävä pelaaja voi kuitenkin liikkua seuran eri joukkueiden välillä vapaasti myös 2.9. jälkeen. Kakkosen C-lohkossa on useita farmi- ja kakkosjoukkueita, joten siirtoajan päättyminen tulee vaikuttamaan joukkueiden välisiin voimasuhteisiin syyskuun otteluissa.