25.10.2017

 
 

Tule tryoutille Tampere UnitediinIlmoittautuminen Tampere Unitedin marras-joulukuiselle tryout-jaksolle on edelleen käynnissä. Tryoutit alkavat viikolla 48, harjoituksia on kolme kertaa viikossa, ja jakson päätteeksi pelataan joulun alla harjoitusottelu. Jakso on avoin kaikille, jotka haluavat tavoitella pelipaikkaa ensi kaudellakin Kakkosessa pelaavassa Tampere Unitedin edustusjoukkueessa. Lisäksi mukana ovat myös jo sopimuksen ensi kaudelle tehneet pelaajat.

”Tryoutit on suunnattu ennen kaikkea nuorille pelaajille, joilla on mahdollisuudet ja halu kehitty√§ jalkapalloilijana”, toteaa tryoutit vet√§v√§ p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§. ”Viime kaudella tarjosimme mahdollisuuden useammalle nuorelle pelaajalle, jotka vastasivatkin hyvin huutoon, ja l√∂iv√§t itsens√§ l√§pi Kakkosen tasolla. My√∂s ensi kaudella haluamme antaa uusille nuorille pelaajille mahdollisuuden. Tietenkin my√∂s kokeneemmat pelaajat voivat tulla mukaan tryouteille, sill√§ haemme joukkueeseen my√∂s lis√§√§ kokemusta.”

Tryouteista kiinnotuneet pelaajat voivat olla yhteydessä päävalmentaja Mikko Mäkelään (puh. 040 509 5355) tai joukkueenjohtaja Sami Koivulaan (puh. 040 592 3412, sami.koivula (ät) tampereunited.fi).