Tule pelaamaan TamU-naisiin – erityisesti maalivahdit haussa

24/11/2023 TamU naiset
Uutinen

Tampere Unitedin naisten Kolmosessa ja Nelosessa pelaavat joukkueet hakevat motivoituneita pelaajia, jotka haluavat olla mukana nostamassa joukkueita seuraavalle sarjatasolle. Molempiin joukkueisiin haetaan pelaajia kaikille pelipaikoille, mutta erityisesti tarvetta on maalivahdeille. Harjoitukset ovat olleet käynnissä jo reilun kolmen viikon ajan, ja mukana on ollut paljon niin uusia kuin jo viime kaudellakin mukana olleita pelaajia. Marraskuussa harjoittelupaikkana on ollut Kauppi kolmesti viikossa, mutta Pirkkahallin auetessa maanantaina 4.12. harjoitukset siirtyvät osittain sisätiloihin.

TamU-naisten talviharjoittelu

 • Marraskuussa Kaupissa maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 19.45.
 • Joulukuussa torstain vuoro siirtyy Pirkkahallin C-halliin klo 20.00 (iso puoli), ja muutoin jatketaan Kaupissa.
 • Tammikuussa harjoitellaan neljästi viikossa, ja sisälle Pirkkahalliin päästään maanantaisin klo 18.00 (iso puoli) ja perjantaisin klo 16.30 (pieni puoli).
 • Taukoa pidetään viikot 51, 52 ja 1.

Meininki treeneissä on ollut hyvä, ja uudet pelaajat näyttävät tuntevan olonsa kotoisaksi. Hyviä treenejä on saatu vedettyä läpi, ja tästä on hyvä jatkaa.

- Kari Numminen
Päävalmentaja

Kolmosessa pelaavaan edustus­joukkueeseen haetaan ensisijaisesti pelaajia, joilla on jo pelikokemusta vähintään Kolmosen tasolla. Viime kauden joukkueen runko pysyy näillä näkymin hyvin koossa, mutta vahvistuksia haetaan, jotta nousutavoite toteutuisi ensi kaudella. Samalla Nelosessa pelaava kakkosjoukkue halutaan nostaa mahdollisimman pian Kolmoseen, jotta TamUlla on tarjota laadukkaita pelejä kahdelle joukkueelliselle pelaajia.

Päävalmentaja Kari Numminen vastaa molemmista joukkueista. Apunaan hänellä on erityisesti edustusjoukkueen puolella Pyry Virtanen ja kakkosjoukkueessa Jenni Formulahti. Lisäksi naisten joukkueen taustoilla ovat huoltajana Miisa Heikkinen sekä joukkueenjohtaja Henrik Hiekkataipale. Myös valmennustiimiin ja muihin taustoihin haetaan vahvistusta.

Päävalmentaja Kari Numminen kertoo marraskuun alussa alkaneen harjoittelun lähteneen käyntiin hyvin.

”Uusia pelaajia on tullut jo mukavasti mukaan, eikä viime kauden joukkueesta ole tällä hetkellä tiedossa kovin monta pois jäävää pelaajaa. Meininki treeneissä on ollut hyvä, ja uudet pelaajat näyttävät tuntevan olonsa kotoisaksi. Hyviä treenejä on saatu vedettyä läpi, ja tästä on hyvä jatkaa. Molempiin joukkueisiin otetaan vielä uusia pelaajia”, Numminen toteaa.

Hae mukaan tryoutille

Tulevalla kaudella naisten edustusjoukkue pelaa lännen alueen Kolmosen lohkossa AB, jossa on mukana useita joukkueita erityisesti Turun seudulta. Nelonen sen sijaan pelataan paikallisena sarjana pääasiassa Tampereen seudulla.

Nousutavoitteiden tukemiseksi Tampere United kehittää erityisesti edustus­joukkueen ottelu­tapahtumia, viestintää ja varainhankintaa, jotta kausimaksut voidaan pitää joukkueiden kustannuksiin nähden erittäin kohtuullisina.

Myynnissä on myös tukikausikortteja joukkueen kustannusten alentamiseksi.

Tryouteista kiinnostuneet pelaajat voivat hakea mukaan oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä päävalmentaja Kari Nummiselta (kari.numminen (ät) tampereunited.fi, puh. 0400 742 433).

Hakemuslomake

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Vapaa sana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

  11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

  18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

  10.3. klo 14 TamU - FC Futura

  10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

  24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa