30.12.2019

 
 

Tule pelaamaan Tampere Unitediin ‚Äď edustus­joukkueen pelaaja­haku jatkuuKolmosessa tulevalla kaudella pelaavalla Tampere Unitedilla on edelleen pelaajahaku päällä. Joulukuun harjoituksissa oli jo mukana hyvä ryhmä pelaajia ja sopimusuutisia on tiedossa lähiaikoina, mutta joukkueeseen haetaan edelleen hyviä vahvistuksia. Edes 19.1. alkava Suomen Cup ei ole takarajana joukkueen rakentamiselle, sillä ainakin ensimmäisessä cup-ottelussa käytetään tarpeen mukaan tällä hetkellä viime kaudella kakkosjoukkueessa pelanneita pelaajia, joiden kohdalla valmennus puntaroi onko paikka edustuksessa vai kakkosjoukkueessa. Tietyllä tapaa tryoutit jatkuvat siis Suomen Cupin aikanakin. Harjoituksiin joukkue palaa joulutauon jälkeen torstaina 2.1. mutta tämän jälkeenkin voi ilmoittautua mukaan.

Tarjoamme kaikille pelaajille:

 • maksuttoman kauden
 • vakuutuksen
 • sarjatasoon n√§hden laadukkaan varustepaketin
 • tasokkaan valmennuksen ja muun taustaryhm√§n (4 valmentajaa, 3 huoltajaa, 2 joukkueenjohtajaa)
 • mahdollisuuden tavoitteelliseen jalkapallon harrastamiseen

Tampere Unitedin tavoitteena on edustusjoukkueen palauttaminen kakkosen tasolle. Siksi olosuhteista rakennettaan Kakkosen tasoisia: pelaajat vakuutetaan seuran puolesta vaikkei se ole Kolmosessa pakollista, joukkueen varusteisiin panostetaan ja ennen kaikkea mukana on pidempään kuin vain yhdeksi kaudeksi sitoutunut taustaryhmä.

Tampere Unitedissa pelaamisesta kiinnostuneet pelaajat voivat ilmoittautua mukaan oheisella lomakkeella tai olla yhteydessä joukkueen kokoamisesta vastaavaan Mikko Jokelaan (puh. 050 350 9456, mikko.jokela (ät) tampereunited.fi).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (pakollinen)

  Kerro tavoitteistasi jalkapalloilijana