Tule kannattajien seuran jäseneksi – tukesi on tärkeä!

03/01/2024 Seura / TamU / TamU naiset
Uutinen

Tampere United on kannattajien seura, jonka yhteisöllisyys on imaissut monen mukaan toimintaan tulleen tiiviisti mukaan. Yksi TamUn ominaispiirre on, että seuraan alunperin kannattajina mukaan tulleet toimivat erilaisissa rooleissa seuran hallinnossa ja käytännön toiminnassa jalkapallokentillä. Muodollisesti kannattajat voivat käyttää päätösvaltaa seurassa liittymällä sen jäseneksi. Toisaalta kannattajien maksamat jäsenmaksut muodostavat merkittävän osuuden seuran tuloista, ja on tärkeää että kannattajat jatkavat seuran jäseninä vuodesta toiseen.

Jäsenmaksut 2024

  • Seuran jäsenmaksu on 35 € ja kannatusjäsenmaksu 125 €.
  • Laskut on lähetetty vanhoille jäsenille tiistaina 2.1.
  • Pelaajat maksavat jäsenmaksunsa pääsääntöisesti kausimaksun yhteydessä.

usia jäseniä liittyy edelleen mukaan, mutta olisi hienoa jos kannattajien seuran henki ja halu olla mukana päättämässä seuran asioista edelleen vahvistuisi. Toivottavasti yhä useampi mukaan katsomoihin tullut päättää liittyä myös seuran jäseneksi.

- Antti Niemistö
Tampere Unitedin puheenjohtaja

”Tampere United on saanut paljon uusia ystäviä viime vuosina. Tämä näkyy muun muassa miesten edustusjoukkueen otteluiden katsomoissa, junioritoiminnan vetovoimassa ja seuran toimintaan mukaan hakeutuvien vapaaehtoisten määrässä”, kiittelee Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Kannattajien liittyminen seuran jäseneksi oli aivan keskeinen varainkeruun muoto reilu kymmenen vuotta sitten, kun Sinipaidat aloitti uuden tulemisensa aivan sarjapyramidin pohjilta.

”Silloin jäseniksi liittyneet ovat suurelta osin mukana edelleen. Uusia jäseniä liittyy edelleen mukaan, mutta olisi hienoa jos kannattajien seuran henki ja halu olla mukana päättämässä seuran asioista edelleen vahvistuisi. Toivottavasti yhä useampi mukaan katsomoihin tullut päättää liittyä myös seuran jäseneksi”, vetoaa Niemistö seurayhteisöön.

Yhä edelleen Tampere Unitedilla on poikkeuksellisen paljon jäseniä, jotka eivät harrasta jalkapalloa seurassa, vaan ovat seuran jäseniä kannattajan roolissa. Myös tämä tekee Tampere Unitedista kannattajien seuran.

Näin liityt jäseneksi

Jos et ole vielä liittynyt seuran jäseneksi, se onnistuu kätevimmin maksamalla jäsenmaksu TamU-kaupassa. Valittavana on tavallinen jäsenyys sekä kalliimpi kannattajajäsenyys niille, jotka haluavat antaa ylimääräisen rahallisen tuen seuralle. Vaihtoehtoisesti jäsenmaksun voi maksaa myös tilisiirrolla.

Jäsenmaksu on vuonna 2024 edelleen 35 € ja kannatusjäsenmaksu on 125 €.

Vanhoille jäsenille on lähetetty lasku jäsenmaksusta

Jos olet ollut Tampere Unitedin jäsen viime vuonna, sinulle on lähetetty tiistaina 2.1. lasku jäsenmaksusta. Lasku tulee aiemman valintasi mukaan joko e-laskuna verkkopankkiisi tai sähköpostitse. Laskun summana on edellisen vuoden jäsenyyden tyypistä riippuen joko 35 € (jäsen) tai 125 € (kannatusjäsen). Voit itse vaihtaa maksettavan summan, jos haluat muuttaa jäsenyyden tyyppiä.

Jos et ole vielä huomannut laskua, tarkista tilanne verkkopankistasi tai sähköpostistasi. Huomaa että sähköpostilaskut tulevat TamUn taloushallinnon yhteistyökumppanina toimivan Fennoan järjestelmän kautta, jolloin lähettäjän osoite on noreply (ät) fennoa.com ja lähettäjän nimenä Jalkapalloseura Tampere United ry.

Jos pelaat Tampere Unitedissa, jäsenmaksu laskutetaan tavallisesti kausimaksun yhteydessä. Osa pelaajista onkin jo maksanut jäsenmaksun talviharrastukseensa liittyvän kausimaksun yhteydessä.

Jäsenmaksun maksamisen yhteydessä on hyvä myös tarkistaa, ovatko laskulla näkyvät yhteystiedot kunnossa. Päivitetyt yhteystiedot voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen jasenet (ät) tampereunited.fi. Samasta osoitteesta voit myös kysellä muita jäsenyyteen liittyviä asioita.

Tilaa kätevä e-lasku verkkopankkiisi

Laskun Tampere Unitedin jäsenmaksusta voi tilata myös e-laskuna suoraan verkkopankkiin. Monessa verkkopankissa järjestelmä kysyy tavallisen laskun maksamisen yhteydessä, haluatko tilata laskut jatkossa e-laskuna. Lisäksi tilauksen voi käydä tekemässä erikseen verkkopankin kautta koska tahansa. Katso oman pankkisi ohjeet

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49