Tule jouluostoksille perjantaina 22.12.

19/12/2023 Seura

Perjantaina 22.12. on viimeinen tilaisuus ostaa Tampere Unitedin kannattaja­tuotteita tai kausikortti joululahjaksi. Myynti tapahtuu TamUn yhteistyökumppanina toimivan Finesportsin tiloissa, ja samalla on tilaisuus tutustua matalan kynnyksen peliharrastus­toimintaan. Kaikki Finesportsin pelitilojen laitteet ovat käytettävissä, ja tarjolla on kahvia, teetä, glögiä sekä pientä purtavaa. Konsolien ja tietokoneiden lisäksi testaamaan pääsee ammattitason ajosimulaattoria, ja päivän parhaan ajan ajanut voittaa kaksi Tampere Unitedin kausikorttia ensi kaudelle. Jouluostoksilla ja pelaamassa voi poiketa klo 12–20 välisen ajan.

Joulutapahtuma Finesportsilla

  • Tutustu Finesportsin pelitiloihin.
  • Osallistu kilpailuun hulppeilla ajosimulaattoreilla.
  • Osta TamUn kausikortti tai kannattajatuotteita itsellesi tai joululahjaksi.

Joulutapahtumassa on myynnissä koko Tampere Unitedin kannattaja­tuotteiden valikoima ja kausikortit sekä Tammelan stadionin pääkatsomoon että päätyyn.

Erityisen hyviä joulun lahjoja ovat Lapuan Kankurien valmistamat laadukkaat TamU-pyyhkeet. Myös TamU-sukat on klassinen joululahja. Lisäksi hiljattain myyntiin tulleet liigavuosien retro­fanituotteet ovat myynnissä. Kaikki saatavilla olevat tuotteet näkyvät TamU-kaupasta, josta tuotteita voi toki ostaa myös ennakkoon ja noutaa perjantaina.

Finesportsin pelitiloissa on pelattavana kaksi ammattitason ajosimulaattoria, kymmenen pelitietokonetta ja kaksi PS5-konsolia. Joulu­tapahtumassa pääsee tutustumaan pelitilojen lisäksi myös Finesportsin järjestämiin pelikerhoihin.

Finesportsin pelitilojen osoite on Yliopistonkatu 58 D. Kulku tiloihin tapahtuu Pienteollisuustalon sisäpihan kautta, jossa sisäänkäynti löytyy kierreportaiden vierestä. Kävellen sisäpihalle pääsee Yliopistonkadulta ja autolla Kalevantieltä.

Tutustu Finesportsiin: finesports.fi

Tervetuloa jouluostoksille ja pelaamaan!

Katso Finesportsin pelitilojen esittely

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49