12.4.2018

 
 

Torstaina kohdataan Ilves-Kissat KaupissaTamU pelaa tänään viikon ensimmäisen harjoitusottelunsa kun Ilves-Kissat tulee Sinipaitojen vieraaksi Kaupin lämmitettävälle tekonurmelle. Ottelu on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen syyskuun 2016 ikimuistoisen illan jälkeen. Silloin joukkueet kohtasivat Pyynikin urheilukentällä, ja panoksena lähes tuhannen katsojan edessä oli nousu Kakkoseen. Tänään Kaupissa kilpailullisia panoksia ei toki ole, vaan ottelu on Tampere Unitedissa vähemmän peliaikaa talven mittaan saaneille tilaisuus antaa näyttöjä valmennusjohdolle.

Iloisena uutisena kokoonpanossa on tänään mukana myös tärkeä paluumuuttaja, kun Riku Oras pukee jälleen päälleen sinisen paidan. Edellisen kerranhan Oras pelasi Sinipaidoissa viime syksynä, mutta on Englannista palattuaan liittynyt joukkueen mukaan ja valmistautuu reilun kahden viikon päästä alkavaan Kakkosen kauteen. Myös pahasta loukkaantumisesta toipunut Tuomas Lehti on palannut harjoituksiin, mutta ei ole vielä pelikunnossa, ja jättää tämän ottelun väliin. Muita poissaolijoita ovat Mauno Sirén, Tuomas Telemäki ja Eetu Rahkola.

P√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§ muistuttaa, ett√§ Ilves-Kissat on ollut Kolmosen k√§rkitaistoissa kahtena edellisen√§ kautena ja j√§√§nyt molemmilla kerroilla toiseksi. ”Saamme vastaamme eritt√§in hyv√§n Kolmosen joukkueen, joka varmasti l√§htee tosissaan taistelemaan noususta t√§n√§kin vuonna”, M√§kel√§ pohtii.

”Meill√§ on k√§ytett√§viss√§ 20 pelaajaa, joten tulemme pelaamaan laajalla joukkueella ja sit√§ kautta pit√§m√§√§n peliss√§ hyv√§n tempon koko 90 minuuttia. P√§√§semme hiomaan peli√§mme eteenp√§in ja tuomaan viel√§ v√§h√§n uutta t√§m√§n viikon kahteen peliin”, M√§kel√§ kaavailee.

Ottelu pelataan Kaupin tekonurmella 2 klo 18.45 alkaen. Paikalla ei ole tänään kioskipalveluita. Tervetuloa!