Torstaina kohdataan Ilves-Kissat Kaupissa

12/04/2018
Otteluennakko

TamU pelaa tänään viikon ensimmäisen harjoitusottelunsa kun Ilves-Kissat tulee Sinipaitojen vieraaksi Kaupin lämmitettävälle tekonurmelle. Ottelu on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen syyskuun 2016 ikimuistoisen illan jälkeen. Silloin joukkueet kohtasivat Pyynikin urheilukentällä, ja panoksena lähes tuhannen katsojan edessä oli nousu Kakkoseen. Tänään Kaupissa kilpailullisia panoksia ei toki ole, vaan ottelu on Tampere Unitedissa vähemmän peliaikaa talven mittaan saaneille tilaisuus antaa näyttöjä valmennusjohdolle.

Iloisena uutisena kokoonpanossa on tänään mukana myös tärkeä paluumuuttaja, kun Riku Oras pukee jälleen päälleen sinisen paidan. Edellisen kerranhan Oras pelasi Sinipaidoissa viime syksynä, mutta on Englannista palattuaan liittynyt joukkueen mukaan ja valmistautuu reilun kahden viikon päästä alkavaan Kakkosen kauteen. Myös pahasta loukkaantumisesta toipunut Tuomas Lehti on palannut harjoituksiin, mutta ei ole vielä pelikunnossa, ja jättää tämän ottelun väliin. Muita poissaolijoita ovat Mauno Sirén, Tuomas Telemäki ja Eetu Rahkola.

Päävalmentaja Mikko Mäkelä muistuttaa, että Ilves-Kissat on ollut Kolmosen kärkitaistoissa kahtena edellisenä kautena ja jäänyt molemmilla kerroilla toiseksi. ”Saamme vastaamme erittäin hyvän Kolmosen joukkueen, joka varmasti lähtee tosissaan taistelemaan noususta tänäkin vuonna”, Mäkelä pohtii.

”Meillä on käytettävissä 20 pelaajaa, joten tulemme pelaamaan laajalla joukkueella ja sitä kautta pitämään pelissä hyvän tempon koko 90 minuuttia. Pääsemme hiomaan peliämme eteenpäin ja tuomaan vielä vähän uutta tämän viikon kahteen peliin”, Mäkelä kaavailee.

Ottelu pelataan Kaupin tekonurmella 2 klo 18.45 alkaen. Paikalla ei ole tänään kioskipalveluita. Tervetuloa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2