Top-Osa toivottaa Tampere Unitedin tervetulleeksi takaisin pelikentille

29/02/2016
Uutinen

TamU-K:ta vuodesta 2012 alkaen tukenut Top-Osa Oy jatkaa myös uudestisyntyneen Tampere Unitedin tukena. Yrityksessä on seurattu Sinipaitojen edesottamuksia tarkasti ja eletty tiukasti mukana sarjanousuissa.

Teollisuuden hydrauliikan ja pneumatiikan tiivisteiden huippuosaaja ottaa vastaan ilolla Tampere Unitedin paluun Suomen jalkapallokartalle. ”Jo aikoinaan kävin katsomassa TamUn pelejä liigassa. Unitedin paluu on tosi hieno juttu”, sanoo Top-Osan toimitusjohtaja Kalle Tuominen.

Yrityksessä ollaankin kovia urheilumiehiä, tai Tuomisen mukaan ainakin penkkiurheilumiehiä. Tätä kuvastaa hyvin Top-Osan väen perinne järjestää Mestarien liigan finaalin yhteyteen tapahtuma. Päivä alkaa jo varhain erilaisilla aktiviteeteilla. Yritys tukee myös laajalti paikallisia seuroja painottaen junioriurheilua.

”Olemme aina mukana reilulla summalla, jotta saamme firman logon paitaan. Meillä on jokaisessa sponsorisopimuksessa ehto, että kauden jälkeen on toimitettava joukkueen pelipaita meidän kokoelmaan”, naurahtaa Tuominen.

Omassa toiminnassaan Top-Osan vahvuudet ovat erikoistuminen ja ammattitaito, joka nojaa henkilökunnan pitkäaikaiseen kokemukseen. Myös nopeat toimitusajat ovat yrityksen vahvuus. ”Meidän toimintamme rakentuu hyvien henkilöiden varaan. Osa työntekijöistä on tullut taloon jo 80-luvulla tai 90-luvun alussa. Meidän toimitusaikamme eivät ole käytännössä koskaan viikkoja tai kuukausia, vaan tarvittaessa puhutaan tunneista.”

Ammattimaisuus yhdistää Top-Osaa ja Tampere Unitedia. ”Seuran toimintaa on ollut hieno seurata. Asenne on ollut alusta saakka ammattimainen, vaikka seura pyörii vapaaehtoisvoimin”, Tuominen kehuu.

Lisätietoja Top-Osasta: www.top-osa.fi

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2