21.12.2021

 
 

Tilatut kausarit ovat postissa ‚Äď postitus ehtii jouluksi kun ostat viel√§ t√§n√§√§n 21.12.Tampere Unitedin kausikortit Kakkosen kaudelle 2022 ovat tulleet painosta, kuten kuvasta näkyy. Postitamme kausikortteja vielä tänään, jolloin ne ehtivät Postin lisäpalveluna tarjoaman plusmerkin turvin vielä jouluksi perille. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa, ja nyt pitää siis olla nopea jotta postitus ehtii jouluksi perille.

Tuttujen kausikorttituotteiden lisäksi tarjolla on nyt myös paketteja, joissa on kaksi VIP-lippua kausikorttien lisäksi. Paketeissa VIP-liput maksavat vain 30 euroa kun normaali hinta on 40 euroa. Tarjolla on tietenkin myös VIP-kausikortteja niille. jotka haluavat nauttia kaikissa kotiotteluissa VIP-tason palvelusta eli mm. laadukkaasta Olympia-korttelin Muusa-ravintolan ruuasta ja juomatarjoilusta. Hintaan sisältyy kaksi ruokajuomaa, ja tarjolla on aina ainakin olutta, siideriä, lonkeroa ja alkoholittomia vaihtoehtoja. Ottelun tauolla tarjoillaan vielä kahvit ja taukomakkarat.

Yleisimmin hankitut kausikortit löytyvät alta napeista, ja loput vaihtoehdot eli erilaiset yhdistelmät ja naisten edustusjoukkueen tukikausikortit löydät TamU-kaupasta. Tervetuloa kausikorttiostoksille!