5.6.2019

 
 

Tiketti myy ennakko­liput TamUn koti­otteluihinTiketti ja Tampere United ovat aloittaneet yhteistyön Sinipaitojen kotiotteluiden lipunmyynnissä. Ensimmäisenä myyntiin ovat tulleet ennakkoliput kuluvan viikon perjantaina 7.6. pelattavaan derbyyn, jossa TamU saa vastaansa Ilveksen kakkosjoukkueen. Tiketin verkkokaupan lisäksi liput voi ostaa Tiketin kattavasta toimipisteverkostosta. Ottelupäivänä lipunmyynti alkaa tuttuun tapaan Pyynikin urheilukentällä tunti ennen lipunmyynnin alkua.

”TamU astuu taas askeleen eteenp√§in, ja sopimus Tiketin kanssa nostaa seuran profiilia entisest√§√§n”, kommentoi varapuheenjohtaja Antti Niemist√∂. ”Tiketin myyntikanavat helpottavat lippujen ostamista, vaikka toki lippuja saa edelleen my√∂s ottelup√§iv√§n√§ stadionilta. Kumppanin valinta oli helppo, sill√§ Tiketin kanssa oli vaivaton sopia asioista, ja n√§kemyksemme kohtasivat nopeasti.”

Tiketin Tampereen toimipisteet sijaitsevat Sinipaitojen urbaaniin ilmeeseen sopivasti ydinkeskustassa Stcokmannilla, Sokoksella ja Swamp Musicissa. Lisäksi lippuja voi noutaa miltä tahansa R-kioskilta.

Tsekkaa myös Tampere United Tiketin sivuilla.