Tiketti myy ennakko­liput TamUn koti­otteluihin

05/06/2019
Uutinen

Tiketti ja Tampere United ovat aloittaneet yhteistyön Sinipaitojen kotiotteluiden lipunmyynnissä. Ensimmäisenä myyntiin ovat tulleet ennakkoliput kuluvan viikon perjantaina 7.6. pelattavaan derbyyn, jossa TamU saa vastaansa Ilveksen kakkosjoukkueen. Tiketin verkkokaupan lisäksi liput voi ostaa Tiketin kattavasta toimipisteverkostosta. Ottelupäivänä lipunmyynti alkaa tuttuun tapaan Pyynikin urheilukentällä tunti ennen lipunmyynnin alkua.

”TamU astuu taas askeleen eteenpäin, ja sopimus Tiketin kanssa nostaa seuran profiilia entisestään”, kommentoi varapuheenjohtaja Antti Niemistö. ”Tiketin myyntikanavat helpottavat lippujen ostamista, vaikka toki lippuja saa edelleen myös ottelupäivänä stadionilta. Kumppanin valinta oli helppo, sillä Tiketin kanssa oli vaivaton sopia asioista, ja näkemyksemme kohtasivat nopeasti.”

Tiketin Tampereen toimipisteet sijaitsevat Sinipaitojen urbaaniin ilmeeseen sopivasti ydinkeskustassa Stcokmannilla, Sokoksella ja Swamp Musicissa. Lisäksi lippuja voi noutaa miltä tahansa R-kioskilta.

Tsekkaa myös Tampere United Tiketin sivuilla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF