Tee hyvää ostamalla kausikortti Hope Ry:n käyttöön

30/11/2023 TamU
Uutinen

Tampere United tarjoaa mahdollisuuden tehdä hyvää ostamalla kausikortti Hope Ry:n käyttöön. Idea on yksinkertainen: ostamalla kausikortin tarjoat upean päivän Tammelan stadionilla perheelle, jolla ei välttämättä muutoin olisi siihen mahdollisuutta, ja samalla annat rahallisen tukesi Tampere Unitedille. Hyväntekeväisyys­kausarit löytyvät TamU-kaupasta omana tuotteenaan, jonka hinta on vain 50 €. Hopella on Tampereella tuettavanaan kymmeniä tai jopa satoja vähävaraisia perheitä, joissa pelataan jalkapalloa tai ollaan muutoin kiinnostuttu lajista, ja kausikortit menevät Hopen kautta näiden perheiden käyttöön.

Hyväntekeväisyys­kausikortit

  • TamU luovuttaa kausikortit Hope Ry:n kautta vähävaraisten perheiden käyttöön.
  • Tukikausarien hinta on vain 50 €.
  • Myynnissä: tampereunited.fi/kauppa

Toinen tapa tukea sinivihreään yhteisöön kuuluvia vähävaraisia perheitä on tehdä lahjoitus Tampere Unitedin tukirahastoon. Rahastosta myönnetään avustuksia vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo- ja futsalharrastuksen tukemiseksi. Rahaston mahdollistavat mm. Jalkapallo-Säätiön tuki ja yksityishenkilöiden lahjoitukset. Rahaston myöntämisen käytännön järjestelyistä vastaa Hope ry.

Tee perheet ikionnellisiksi tarjoamalla upea päivä Tammelan stadionin pääkatsomossa tai mahdollisuus harrasta jalkapalloa Tampere Unitedissa. Hyväntekeväisyyskausarit ovat myynnissä TamU-kaupassa, ja samalla voi tehdä myös lahjoituksen tukirahastoon.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi vuonna 2009 perustajiensa tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Yksi Hopen toimintamuodoista on tukea lasten ja nuorten harrastuksia tarjoamalla vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisempi harrastaminen. Hope tukee myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksiaan. Lisätietoja: hopeyhdistys.fi.

Tukirahastoon voi lahjoittaa myös tilisiirrolla

Kaikki Jalkapalloseura Tampere Unitedin tukirahastoon kerätyt varat käytetään avustuksina vähävaraisista perheistä tulevien pelaajien (5–17v) jalkapallo­­harrastuksen tukemiseen. Katso rahaston säännöt.

Lahjoituksen voi tehdä tilisiirtona keräystilille:
Jalkapalloseura Tampere United ry
IBAN: FI21 5730 0820 4323 71
BIC: OKOYFIHH
Viite: 1122

Rahankeräyksen järjestäjä:
Jalkapalloseura Tampere United ry
Ilmarinkatu 28 LH 2
33500 Tampere

Sähköposti: hallitus@tampereunited.fi
Puhelin: +358 20 127 7740

Rahankeräyksen lupanumero: RA/2022/1660

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa