1.4.2020

 
 

Tauko harjoittelusta jatkuu toukokuun puoliväliin

Palloliitto tiedotti maanantaina, että maaliskuun alussa alkanutta jalkapallotoiminnan keskeytystä on jatkettu 13.5. saakka. Ylimmillä sarjatasoilla on edelleen voimassa suunnitelmat aloittaa sarjat kesäkuussa. Aika näyttää salliiko koronavirusepidemia tämän.

Tampere Unitedin edustusjoukkueen valmentajat ovat reagoineet tilanteeseen laatimalla päävalmentaja Jukka Listenmaan johdolla uudet ohjeet omatoimiseen harjoitteluun. Ohjelmaan sisältyy lihaskuntoharjoittelun ja lenkkeilyn lisäksi nopeusharjoittelua ja anaerobinen harjoite.

”Harjoitteluohjelma t√§ht√§√§ siihen, ett√§ joukkue on iskussa kun kausi lopulta alkaa. T√§ss√§ vaiheessa oli tarpeen antaa uudet kuviot ihan jo vaihtelun vuoksikin”, kuvailee p√§√§valmentaja Listenmaa.

”Pelaajilta on yh√§ tullut hyv√§ll√§ tahdilla raportit omatoimisesta harjoittelusta. Kun kausi alkaa, me olemme valmiita”, komppaa Listenmaan aisapari Weeti Tero.

Tampere United tiedottaa seurayhteisölle heti, kun kauden alkamisen suhteen tulee uutta tietoa. Sitä odotellessa parhaat tavat tukea seuraa vaikeassa tilanteessa ovat kausikortin ja kannattajatuotteiden ostaminen Kaikki nämä ovat tarjolla TamU-kaupassa: tampereunited.fi/kauppa.