Tapahtumien Yön ottelussa vastassa Loiske

04/08/2021 TamU
Otteluennakko

Tampere United kohtaa torstaisessa Tapahtumien Yön ottelussa sarjataulukossa viidennellä sijalla olevan Sääksjärven Loiskeen. Ottelu pelataan luonnollisesti Pyynikin urheilukentällä ja se potkaistaan käyntiin klo 19.30. Pyynikin portit aukeavat jo tuntia aiemmin, ja silloin paikalla on normaalien palvelujen lisäksi Finesportsin pelipiste, jolla pääsee kokeilemaan erilaisia pelejä pleikkarista pöytäfutikseen.

Tampere United on ennen ottelua tutussa tilanteessa, sillä jo neljättä kertaa peräkkäin tiedossa on, että ottelun voittaminen veisi Sinipaidat takaisin sarjakärkeen ohi oman kahdeksannen kierroksen ottelunsa jo aiemmin viikolla pelanneen FC Haka juniorien. Joukkueiden keskinäinen kohtaaminen häämöttää jo kahden viikon päässä, joten tälläkin kierroksella on syytä varmistaa, että asetelmat tuohon otteluun pysyvät TamUn kannalta edullisina.

Sinipaitojen kannalta positiivista on se, että pahimmat härkäviikot alkavat olla ohi. Edellisen pelin jälkeen on ollut kolme välipäivää ja seuraava peli pelataan vasta tasan viikkoa myöhemmin.

”Tiistaina saatiin vedettyä ihan normaali täysi treeni. Kokoonpanoon ei tule ihan niin isoa kierrätystä mitä on viime peleissä ollut, eikä pelin aikanakaan tarvitse miettiä kierrätystä, vaan pystytään keskittymään siihen mitä pelissä tapahtuu ja ottaa vaihdot sen mukaan. Helpottaa sen puolesta paljon asioita”, päävalmentaja Jukka Listenmaa toteaa.

Viime kaudella TamU ja Loiske kohtasivat kahdesti kun sääksjärveläiset selviytyivät ylempään jatkosarjaan. Alkusarjan peli Pyynikillä oli melko tasainen, sillä ottelu eteni 1–0-lukemissa aina viimeiselle vartille asti, jolloin Eric Bullock ja Emenike tekivät ottelun lopullisesti ratkaisseet maalit. Yläsarjassa Hakkarin kentällä pelattu ottelu eteni tauolle 0–0-lukemissa, mutta toisella jaksolla TamU teki Loiskeesta selvää jälkeä ja voitti ottelun lopulta 0–9 Roope Kostiaisen tehtyä hattutempun toisen jakson ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Kostiaisen ohella myös 60 minuutin kohdalla kentälle tullut Panu Väliaho iski hattutempun.

Loiskeen kokoonpanossa on toki tapahtunut jonkin verran muutoksia viime kauden jälkeen, ja joukkueella on myös uusi päävalmentaja Jari Kaasalainen, joka pelasi 1990-luvulla yhteensä 55 liigaottelua Valkeakosken Hakassa ja FC Lahdessa. Mainittavaa aiempaa valmennuskokemusta Kaasalaisella ei kuitenkaan ilmeisesti ole.

”Loiskeen pelitavasta ei ole tällä hetkellä mitään tietoa, mutta mennään oman pelin kautta, kuten on pääasiassa muutenkin tehty. Emme ole vastustajaan keskittyneet, vaan luotetaan omaan tekemiseen, ja uskon että se on kovalla tasolla nyt kun on taas saatu yksi kunnon harjoitus tähän väliin. Uskon että taso nousee”, päävalmentaja Jukka Listenmaa kertoo.

Pelaajista päävalmentajan käytössä eivät ole yhä pienestä loukkaantumisesta toipuva maalivahti Henri Savolainen, JanPa-ottelussa loukkaantunut Arttu Mättö, JanPa-ottelun ulosajon takia pelikiellossa oleva Severi Kankkunen sekä pitkäaikaispotilaat Hakim Belbachir ja Iikka Häkkinen. Näistä poissaoloista huolimatta penkille ja kokonaan kokoonpanon ulkopuolellekin jää jälleen todella kovia pelimiehiä.

Torstai-iltana nähdään, miten ottelutahdin hellittäminen näkyy käytännössä Sinipaitojen otteissa. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 19.30, ja TamU-TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä, joka alkaa viitisen minuuttia ennen ottelun alkua. Selostajana on tuttuun tapaan Juuso Koskinen. Pyynikin portti aukeaa F. E. Sillanpään kadulla jo klo 18.30 eli tunti ennen ottelun alkua. Samalla hetkellä aukeavat myös grillipisteet ja anniskelualueet sekä Tapahtumien Yön lisänä mukana oleva Finesportsin pelipiste.

Päivitä ottelupäiväsi VIP-tasolle

Liput otteluun maksavat 8 € aikuisilta ja 5 € alennusryhmiltä (7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset sekä Tampere Unitedin jäsenet). Lipun voi ostaa myös ennakkoon Tiketin nettikaupasta tai myyntipisteistä. Tampereella myyntipisteet löytyvät keskustasta Stockmannilta, Sokokselta ja Swamp Musicista.

VIP-lippuja on myös myytävänä stadionin lipunmyynnissä. VIP-lipun hinta on 35 €, tai jos sinulla on jo ostettuna tavallinen kausikortti, saat päivitettyä ottelupäiväsi VIP-tasolle 27 €:n hintaan. Olympia-kortteli-VIPissä tarjotaan ennen ottelua tasokas lämmin ruoka. Lisäksi pakettiin kuulu kaksi juomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero sekä alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla kahvia ja grillimakkaraa.

Palvelut stadionilla

TamUn grillipisteellä on myynnissä lihansyöjille Tapolan grillimakkaraa sekä kaikille sopivana vaihtoehtona Vegemin kasvismakkaraa. Lisäksi tarjolla on virvokkeita, kahvia ja makeisia. Myös kannattajatuotteet ovat myynnissä samalla myyntipisteellä. Lisäksi ravintola 4 Vuodenaikaa tuo jälleen grillinsä Pyynikille.

Anniskelualue on sijoitettu katsomon länsipäätyyn, eli ottelua pääsee siis seuraamaan juoman kanssa Pyynikin lehtereiltä. Tarjolla on tietenkin ennen kaikkea Pyynikin käsityöläispanimon tuotteita. Lain vaatimusten mukaisesti anniskelukatsomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Lisäksi VIP-alueen yhteydessä stadionin kaupunginpuoleisessa päädyssä on kaikille katsojille avoinna oleva anniskelualue. Tämä uusi anniskelualue on samalla lähempänä stadionin ruokapalveluita.

HUOM! Suosittelemme kortilla maksamista ja etenkin lähimaksun käyttämistä kaikilla myyntipisteillä! Käteisellä maksaessasi käytä mieluiten tasarahaa.

Pyydämme yleisöä ottamaan kaikissa otteluissa huomioon seuraavat seikat:

  • Desinfioi kätesi heti stadionille tultuasi. Saatavilla on käsihuuhdetta, mutta voit ottaa myös oman pikkupullosi mukaan.
  • Pidä 2 metrin turvavälit stadionilla sekä jo lippuluukulle jonottaessasi. Katsomossa penkkiriveistä on käytössä vain joka toinen. Perheenjäsenet voivat toki istua lähellä toisiaan.
  • Käytä kasvomaskia THL:n suositusten mukaisesti.
  • Aivasta ja yski paperiseen nenäliinaan ja heitä se roskiin heti käytön jälkeen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suusi kyynärtaipeella. Desinfioi kätesi.
  • Desinfioi kätesi myös ennen grillillä ja muilla myyntipisteillä asiointia ja ruokailua. Käsihuuhdetta on saatavilla.
  • Älä missään nimessä tule otteluun jos olet sairaana. Myös riskiryhmiin kuuluvien suositellaan pysyvän poissa ottelutapahtumista.

Ennen ottelua TamU-kannattajien kokoontumispaikkana toimii Pyynikintorin laidalla sijaitseva Tuoppi, ja ottelun jälkeen suosittelemme vierailua Maja/Talossa Pirkankadulla vain korttelin päässä stadionin portista.

Tervetuloa Pyynikin sinivihreään tunnelmaan!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa