4.8.2021

 
 

Tapahtumien Yön ottelussa vastassa LoiskeTampere United kohtaa torstaisessa Tapahtumien Yön ottelussa sarjataulukossa viidennellä sijalla olevan Sääksjärven Loiskeen. Ottelu pelataan luonnollisesti Pyynikin urheilukentällä ja se potkaistaan käyntiin klo 19.30. Pyynikin portit aukeavat jo tuntia aiemmin, ja silloin paikalla on normaalien palvelujen lisäksi Finesportsin pelipiste, jolla pääsee kokeilemaan erilaisia pelejä pleikkarista pöytäfutikseen.

Tampere United on ennen ottelua tutussa tilanteessa, sillä jo neljättä kertaa peräkkäin tiedossa on, että ottelun voittaminen veisi Sinipaidat takaisin sarjakärkeen ohi oman kahdeksannen kierroksen ottelunsa jo aiemmin viikolla pelanneen FC Haka juniorien. Joukkueiden keskinäinen kohtaaminen häämöttää jo kahden viikon päässä, joten tälläkin kierroksella on syytä varmistaa, että asetelmat tuohon otteluun pysyvät TamUn kannalta edullisina.

Sinipaitojen kannalta positiivista on se, että pahimmat härkäviikot alkavat olla ohi. Edellisen pelin jälkeen on ollut kolme välipäivää ja seuraava peli pelataan vasta tasan viikkoa myöhemmin.

”Tiistaina saatiin vedetty√§ ihan normaali t√§ysi treeni. Kokoonpanoon ei tule ihan niin isoa kierr√§tyst√§ mit√§ on viime peleiss√§ ollut, eik√§ pelin aikanakaan tarvitse mietti√§ kierr√§tyst√§, vaan pystyt√§√§n keskittym√§√§n siihen mit√§ peliss√§ tapahtuu ja ottaa vaihdot sen mukaan. Helpottaa sen puolesta paljon asioita”, p√§√§valmentaja Jukka Listenmaa toteaa.

Viime kaudella TamU ja Loiske kohtasivat kahdesti kun s√§√§ksj√§rvel√§iset selviytyiv√§t ylemp√§√§n jatkosarjaan. Alkusarjan peli Pyynikill√§ oli melko tasainen, sill√§ ottelu eteni 1‚Äď0-lukemissa aina viimeiselle vartille asti, jolloin Eric Bullock ja Emenike tekiv√§t ottelun lopullisesti ratkaisseet maalit. Yl√§sarjassa Hakkarin kent√§ll√§ pelattu ottelu eteni tauolle 0‚Äď0-lukemissa, mutta toisella jaksolla TamU teki Loiskeesta selv√§√§ j√§lke√§ ja voitti ottelun lopulta 0‚Äď9 Roope Kostiaisen tehty√§ hattutempun toisen jakson ensimm√§isen kymmenen minuutin aikana. Kostiaisen ohella my√∂s 60 minuutin kohdalla kent√§lle tullut Panu V√§liaho iski hattutempun.

Loiskeen kokoonpanossa on toki tapahtunut jonkin verran muutoksia viime kauden jälkeen, ja joukkueella on myös uusi päävalmentaja Jari Kaasalainen, joka pelasi 1990-luvulla yhteensä 55 liigaottelua Valkeakosken Hakassa ja FC Lahdessa. Mainittavaa aiempaa valmennuskokemusta Kaasalaisella ei kuitenkaan ilmeisesti ole.

”Loiskeen pelitavasta ei ole t√§ll√§ hetkell√§ mit√§√§n tietoa, mutta menn√§√§n oman pelin kautta, kuten on p√§√§asiassa muutenkin tehty. Emme ole vastustajaan keskittyneet, vaan luotetaan omaan tekemiseen, ja uskon ett√§ se on kovalla tasolla nyt kun on taas saatu yksi kunnon harjoitus t√§h√§n v√§liin. Uskon ett√§ taso nousee”, p√§√§valmentaja Jukka Listenmaa kertoo.

Pelaajista päävalmentajan käytössä eivät ole yhä pienestä loukkaantumisesta toipuva maalivahti Henri Savolainen, JanPa-ottelussa loukkaantunut Arttu Mättö, JanPa-ottelun ulosajon takia pelikiellossa oleva Severi Kankkunen sekä pitkäaikaispotilaat Hakim Belbachir ja Iikka Häkkinen. Näistä poissaoloista huolimatta penkille ja kokonaan kokoonpanon ulkopuolellekin jää jälleen todella kovia pelimiehiä.

Torstai-iltana nähdään, miten ottelutahdin hellittäminen näkyy käytännössä Sinipaitojen otteissa. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 19.30, ja TamU-TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä, joka alkaa viitisen minuuttia ennen ottelun alkua. Selostajana on tuttuun tapaan Juuso Koskinen. Pyynikin portti aukeaa F. E. Sillanpään kadulla jo klo 18.30 eli tunti ennen ottelun alkua. Samalla hetkellä aukeavat myös grillipisteet ja anniskelualueet sekä Tapahtumien Yön lisänä mukana oleva Finesportsin pelipiste.

Päivitä ottelupäiväsi VIP-tasolle

Liput otteluun maksavat 8 ‚ā¨ aikuisilta ja 5 ‚ā¨ alennusryhmilt√§ (7‚Äď16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja el√§kel√§iset sek√§ Tampere Unitedin j√§senet). Lipun voi ostaa my√∂s ennakkoon Tiketin nettikaupasta tai myyntipisteist√§. Tampereella myyntipisteet l√∂ytyv√§t keskustasta Stockmannilta, Sokokselta ja Swamp Musicista.

VIP-lippuja on my√∂s myyt√§v√§n√§ stadionin lipunmyynniss√§. VIP-lipun hinta on 35 ‚ā¨, tai jos sinulla on jo ostettuna tavallinen kausikortti, saat p√§ivitetty√§ ottelup√§iv√§si VIP-tasolle 27 ‚ā¨:n hintaan. Olympia-kortteli-VIPiss√§ tarjotaan ennen ottelua tasokas l√§mmin ruoka. Lis√§ksi pakettiin kuulu kaksi juomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero sek√§ alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla kahvia ja grillimakkaraa.

Palvelut stadionilla

TamUn grillipisteell√§ on myynniss√§ lihansy√∂jille Tapolan grillimakkaraa sek√§ kaikille sopivana vaihtoehtona Vegemin kasvismakkaraa. Lis√§ksi tarjolla on virvokkeita, kahvia ja makeisia. My√∂s kannattajatuotteet ovat myynniss√§ samalla myyntipisteell√§. Lis√§ksi ravintola 4 Vuodenaikaa tuo j√§lleen grillins√§ Pyynikille.

Anniskelualue on sijoitettu katsomon länsipäätyyn, eli ottelua pääsee siis seuraamaan juoman kanssa Pyynikin lehtereiltä. Tarjolla on tietenkin ennen kaikkea Pyynikin käsityöläispanimon tuotteita. Lain vaatimusten mukaisesti anniskelukatsomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Lisäksi VIP-alueen yhteydessä stadionin kaupunginpuoleisessa päädyssä on kaikille katsojille avoinna oleva anniskelualue. Tämä uusi anniskelualue on samalla lähempänä stadionin ruokapalveluita.

HUOM! Suosittelemme kortilla maksamista ja etenkin lähimaksun käyttämistä kaikilla myyntipisteillä! Käteisellä maksaessasi käytä mieluiten tasarahaa.

Pyydämme yleisöä ottamaan kaikissa otteluissa huomioon seuraavat seikat:

  • Desinfioi k√§tesi heti stadionille tultuasi. Saatavilla on k√§sihuuhdetta, mutta voit ottaa my√∂s oman pikkupullosi mukaan.
  • Pid√§ 2 metrin turvav√§lit stadionilla sek√§ jo lippuluukulle jonottaessasi. Katsomossa penkkiriveist√§ on k√§yt√∂ss√§ vain joka toinen. Perheenj√§senet voivat toki istua l√§hell√§ toisiaan.
  • K√§yt√§ kasvomaskia THL:n suositusten mukaisesti.
  • Aivasta ja yski paperiseen nen√§liinaan ja heit√§ se roskiin heti k√§yt√∂n j√§lkeen. Jos nen√§liinaa ei ole saatavilla, suojaa suusi kyyn√§rtaipeella. Desinfioi k√§tesi.
  • Desinfioi k√§tesi my√∂s ennen grillill√§ ja muilla myyntipisteill√§ asiointia ja ruokailua. K√§sihuuhdetta on saatavilla.
  • √Ąl√§ miss√§√§n nimess√§ tule otteluun jos olet sairaana. My√∂s riskiryhmiin kuuluvien suositellaan pysyv√§n poissa ottelutapahtumista.

Ennen ottelua TamU-kannattajien kokoontumispaikkana toimii Pyynikintorin laidalla sijaitseva Tuoppi, ja ottelun jälkeen suosittelemme vierailua Maja/Talossa Pirkankadulla vain korttelin päässä stadionin portista.

Tervetuloa Pyynikin sinivihreään tunnelmaan!