1.2.2017

 
 

TamUn naisten edustus­joukkue on ilmoittautunut Neloseen

Tampere United on perustanut naisten edustusjoukkueen, joka on ilmoittautunut alimmalle sarjatasolle Neloseen. Innostuneen vastaanoton saaneella joukkueella on jo valmentaja ja vajaa parikymmentä pelaajaa. Joukkueessa on vielä tilaa muutamille pelaajille ja myös taustatiimiin otetaan vielä vahvistuksia niin valmennukseen kuin joukkueenjohtajaksi ja huoltajaksikin.

Tässä vaiheessa SPL Tampereen järjestämään naisten Neloseen on ilmoittautunut Tampere Unitedin lisäksi Tampereen Pallo-Veikkojen kakkosjoukkue, FC Nokian kakkosjoukkue, Pirkkalan Jalkapalloklubi ja Tervakosken Pato. Viime kaudella sarjassa pelasi yhteensä yhdeksän joukkuetta, joten sarjaan on odotettavissa vielä muutama lisävahvistus. Näillä näkymin sarjan pelit alkavat huhtikuun loppupuolella.

”Joukkueessa on mukana on enemm√§n ja v√§hemm√§n pelanneita pelaajia”, kertoo joukkueen valmennusryhm√§√§n mukaan lupautunut Anette Nieminen. ”Tavoitteena on l√∂yt√§√§ oma pelisysteemi ja haastaa sarjan muut joukkueet. On hienoa ett√§ TamU perustaa naisten edustusjoukkueen, sill√§ Tampereelta l√∂ytyy paljon motivoituneita naispelaajia.”

Uuden joukkueen haasteen onkin nimenomaan se, että monikaan pelaaja ei ole pelannut aiemmin yhdessä. Monella pelaajalla on myös takanaan pidempi pelitauko, joten haasteet Nieminen löytää helposti: pelisysteemin puute ja fyysinen kunto. Joukkueen vahvuuksien on siis löydyttävä joukkuehengen puolelta.

Tampere United toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi mukaan seuraan, ja haluaa tehdä kaikkensa, jotta naisten edustusjoukkueen menestystarina lähtee samanlaiseen lentoon kuin mitä on viimeisen viiden vuoden aikana nähty miesten puolella.

Tiedusteluihin vastaa Tampere Unitedin hallituksen jäsen Henrik Hiekkataipale (henrik.hiekkataipale (at) tampereunited.fi, puh. 050 491 2722). Ilmoittaudu mukaan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]