TamUn naisten edustus­joukkue on ilmoittautunut Neloseen

01/02/2017 TamU naiset
Uutinen

Tampere United on perustanut naisten edustusjoukkueen, joka on ilmoittautunut alimmalle sarjatasolle Neloseen. Innostuneen vastaanoton saaneella joukkueella on jo valmentaja ja vajaa parikymmentä pelaajaa. Joukkueessa on vielä tilaa muutamille pelaajille ja myös taustatiimiin otetaan vielä vahvistuksia niin valmennukseen kuin joukkueenjohtajaksi ja huoltajaksikin.

Tässä vaiheessa SPL Tampereen järjestämään naisten Neloseen on ilmoittautunut Tampere Unitedin lisäksi Tampereen Pallo-Veikkojen kakkosjoukkue, FC Nokian kakkosjoukkue, Pirkkalan Jalkapalloklubi ja Tervakosken Pato. Viime kaudella sarjassa pelasi yhteensä yhdeksän joukkuetta, joten sarjaan on odotettavissa vielä muutama lisävahvistus. Näillä näkymin sarjan pelit alkavat huhtikuun loppupuolella.

”Joukkueessa on mukana on enemmän ja vähemmän pelanneita pelaajia”, kertoo joukkueen valmennusryhmään mukaan lupautunut Anette Nieminen. ”Tavoitteena on löytää oma pelisysteemi ja haastaa sarjan muut joukkueet. On hienoa että TamU perustaa naisten edustusjoukkueen, sillä Tampereelta löytyy paljon motivoituneita naispelaajia.”

Uuden joukkueen haasteen onkin nimenomaan se, että monikaan pelaaja ei ole pelannut aiemmin yhdessä. Monella pelaajalla on myös takanaan pidempi pelitauko, joten haasteet Nieminen löytää helposti: pelisysteemin puute ja fyysinen kunto. Joukkueen vahvuuksien on siis löydyttävä joukkuehengen puolelta.

Tampere United toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi mukaan seuraan, ja haluaa tehdä kaikkensa, jotta naisten edustusjoukkueen menestystarina lähtee samanlaiseen lentoon kuin mitä on viimeisen viiden vuoden aikana nähty miesten puolella.

Tiedusteluihin vastaa Tampere Unitedin hallituksen jäsen Henrik Hiekkataipale (henrik.hiekkataipale (at) tampereunited.fi, puh. 050 491 2722). Ilmoittaudu mukaan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

TamU-Kauppa

Kausikortti 2022

90 €
Lue lisää ja osta >>

Kausikortti 2022 (alennusryhmät)

65 €
Lue lisää ja osta >>
TamU naiset -tukikausikortti

TamU-naisten tukikausari 2022

20 €
Lue lisää ja osta >>
TamU Olympia-kortteli -VIP-kausikortti

VIP-kausikortti 2022

360 €
Lue lisää ja osta >>

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

8.5. MuSa - TamU 1 – 2

15.5. TamU naiset - PaiHa 4 – 0

15.5. TamU 2 - FC Melody 3 – 3

17.5. klo 18 TamU - Klubi 04

18.5. klo 20 RaiFU - TamU naiset

20.5. klo 19 NoPS - TamU 2