TamUn miesten edustus­joukkueen huoltajaksi?

28/01/2024 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkue etsii vahvistusta joukkueen taustoille huoltajan muodossa. Harjoituskausi on käynnistynyt uudella Tammelan stadionilla ja joukkueen harjoitukset pyörivät kauden aikana neljästi viikossa arki-iltaisin. Kevään aikana joukkue pelaa valtaosana viikonlopuista myös harjoituspelejä. Joukkue etsii luotettavaa ja mukavaa henkilöä – huoltajan tehtävistä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Huoltaja on joukkueen pelaajien oma luottohenkilö ja osa joukkueen toiminnan ydintä. Huoltajan tehtäviin kuuluu pääasiassa varusteista huolehtiminen, kuten vesipullojen täyttäminen ja huolehtiminen siitä, että palloissa on riittävästi ilmaa. Tärkeintä huoltajan tehtävässä on kuitenkin olla paikalla rennolla asenteella sekä halu olla osana joukkueen toimintaa.

Joukkueen taustoilla on runsaasti henkilöitä ja auttavia käsiä löytyy käytännössä aina tarvittaessa. Joukkueen huollossa ei tarvitse olla yksin – apukäsiä löytyy huoltoon kiireiden salliessa Weeti Teron, Ville Raittilan sekä joukkueenjohtaja Eemeli Peltosen avustuksella.

Mikäli kiinnostus aiheesta heräsi tai tiedät henkilön joka sopisi, lisätietoja huoltajan tehtävästä voi kysyä Eemeli Peltoselta, puh. 045 130 3260.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa