2.1.2017

 
 

TamUn kakkos- ja kolmos­joukkueet hakevat vahvistuksia valmennukseen

Ensi kaudella Tampereen piirin Nelosessa pelaava Tampere Unitedin kakkosjoukkue hakee toista valmentajaa. Joukkueen päävalmentajana on toiminut kaudesta 2015 alkaen Mikko Jokela, joka jatkaa myös tulevalla kaudella. Uusi valmentaja voi omasta halustaan ja kyvyistään riippuen ottaa joko päävalmentajan tai apuvalmentajan roolin.

Samalla myös Tampere Unitedin kolmosjoukkue hakee vahvistusta valmennukseen. Näillä näkymin päävastuun joukkueen valmennuksesta ottaa tulevalla kaudella pelaajavalmentajana toimiva Tommi Kauppinen, mutta myös tähän pestiin valittava valmentaja voi ottaa haluamansa roolin kykyjensä mukaan. Kolmosjoukkue pelaa tulevalla kaudella piirin alimmalla sarjatasolla Seiskassa.

Odotamme valmentajilta sitoutumista sarjatason mukaiseen harjoitteluun ja kykyä viedä joukkuetta kohti ylempiä sarjatasoja. Emme edellytä aiempaa valmentajakokemusta tai valmentajakoulutusta, mutta näistä on tietenkin etua. Tarjoamme valmentajalle mahdollisuuden valmentaa voimakkaasti kehittyvässä ja urheilulliset tavoitteensa korkealle asettaneessa seurassa. Seura myös tarjoaa valmentajilleen valmentajakoulutusta.

Valmennustehtävistä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Mikko Jokelaan (mikko.jokela (ät) tampereunited.fi, puh. 050 350 9456).