TamUn joululahjavinkit: pipo, sukat ja kylpy­pyyhe

01/12/2022 Seura / TamU
Uutinen

Joulu lähestyy ja lahjavinkit ovat kullanarvoisia. Onneksi TamU-kaupasta löytyy useita perinteisiä joulun lahjoja, jotka sopivat kenen tahansa TamU-kannattajan lahjapakettiin. Tuotteista uusin on vihreä pipo, joka on jo saavuttanut suuren suosion. Pidempään tarjolla ovat olleet suositut TamU-sukat sekä maineikkaan Lapuan Kankurien suunnittelema ja valmistama kylpypyyhe. Kevyt ja nopeasti kuivuva pyyhe on käytännöllinen, kaunis ja ympäristöystävällinen valinta. Kaikki tuotteet ovat myynnissä TamU-kaupassa. Yli 50 euron ostoksista saat 15 % alennuksen koodilla TAMUJOULU.

Joulutuotteiden hinnat

  • Sukat: 8 €
  • Pipo: 25 €
  • Kylpypyyhe: 50 €

Tampere Unitedin uudet vihreät pipot ovat saavuttaneet suuren suosion, sillä reilusti yli puolet 50 pipon erästä on jo myyty lyhyessä ajassa marraskuussa. Kannattaa siis olla nopea, jotta ehdit vielä hankkia omasi tai sujauttaa pipon jonkun onnellisen lahjapakettiin.

Myös Roope Kostiainen ja Anton Bright saivat hymyn huulille uusi pipo päässään.

TamU-pyyhkeen koko on 85 x 180 cm, ja sen materiaalina on Lapuan Kankureiden kehittämä tekninen, pehmeä ja erittäin imukykyinen pellava-tencel-puuvilla. Kevyt ja nopeasti kuivuva pyyhe sopii hyvin myös jalkapalloilijan pelikassiin.

Pyyhkeissä on käytetty imukykyisen pellavan rinnalla tenceliä, joka on puukuidusta ympäristöä säästävin menetelmin valmistettu eurooppalainen innovaatio. Lapuan Kankurit yhdisti nämä kaksi kuitua ja kehitti upean, pehmeän ja imukykyisen pyyhemateriaalin, joka vie kylpemisen nautinnon aivan uudelle tasolle. Lapuan Kankureiden tekstiilit kudotaan aina vastuullisesti tuotetuista, sertifioiduista luonnonmateriaaleista.

Tuotteet ovat siis myynnissä TamU-kaupassa. Muista käyttää alennuskoodi TAMUJOULU jos ostat tuotteita yli 50 euron arvosta, niin saat 15 %:n alennuksen pipoista, sukista ja pyyhkeistä. Samaan ostoskoriin kannattaa sujauttaa myös kausikortti jos se on vielä hankkimatta.

Tee ostoksesi viimeistään perjantaina 16.12. niin ehdimme postittaa ostoksen Postin ilmoittaman lähetysajan puitteissa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49