TamU yrittää kääntää kurssin sarja­jumbon kustannuksella

15/06/2023 TamU naiset
Otteluennakko

Naisten edustusjoukkueen sarjakausi jatkuu perjantaina LeKi-futiksen vieraana Sääksjärven tekonurmella. Sinipaitojen sarjakausi on ollut mollivoittoinen, ja joukkueen tavoitteena on kääntää kurssi, kun vastassa on seitsemän ottelun jälkeen vielä pisteittä oleva lempääläisjoukkue. Viimeiset ottelut ovat olleet pallollisesti jo positiivisia pilkahduksia Sinipaidoilta, mutta tulos on jäänyt uupumaan. Erityisesti maalintekoon tarvitaan lisää tehoja pitkän kuivan kauden jälkeen.

LeKi-futsi – TamU

  • Sarjan tyvipäähän valahtanut TamU yrittää kääntää kurssinsa sarjajumbon kustannuksella.
  • Erityisesti maalintekoon ja ylipäänsä hyökkäyskolmanneksen tekemiseen kaivataan parannusta.
  • TamUn edellisestä voitosta on aikaa jo reilusti yli kuukausi.

Tampere Unitedin tilasto vastustajan maalia kohti lähteneistä laukauksista on huomattavasti heikompi kuin edellisillä kausilla. Se näkyy myös sarjataulukossa, sillä TamU on voittanut seitsemästä ottelustaan vain kaksi, jotka nekin olivat kauden kaksi ensimmäistä ottelua. Näin TamU on sarjassa vasta kahdeksantena niukasti pisteen verran putoamisviivan yläpuolella.

Kotijoukkue LeKin kausi ei ole alkanut yhtään paremmin kuin Sinipaitojen. LeKi on kaksi ottelua ennen ensimmäisen sarjakierroksen päättymistä hävinnyt kaikki ottelunsa ja majailee sarjataulukossa viimeisenä. Tampere Unitedilla on siis tärkeä ottelu luvassa perjantaina, sillä voitolla Sinipaidat pääsisivät hieman karkuun putoamisviivaa ja samalla LeKi ei pääsisi lähestymään Sinipaitoja sarjataulukossa.

TamUlla on allaan ehjä harjoitusviikko ja pelaajien terveystilanne on hyvä. Perjantain otteluun Sinipaidat saavat jalkeille voitonnälkäisen kokoonpanon. Aurinkoinen sää ja helle tuovat oman lisänsä peliin, ja huolellinen otteluun valmistautuminen korostuu.

Ottelu potkaistaan käyntiin sääksjärven tekonurmella perjantaina 16.6. klo 19.00. Lähde kannustamaan TamU-naiset tärkeään voittoon!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa