VIP-liput sunnuntain KaaPo-ottelun 29 € – seuran jäsenille 24 €

12/09/2022 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin taistelu pääsystä neljän parhaan joukkueen jatkosarjaan jatkuu ensi sunnuntaina 18.9. Pyynikin urheilukentällä. Vastaan kello 16.00 alkavaan otteluun saadaan jo Kolmoseen putoamaan tuomittu sarjajumbo Kaarinan Pojat, ja vain voitto kelpaa Sinipaidoille, jotta asemat pysyvät hyvinä kärkipään taistelussa. Otteluun on myynnissä yhteensä 15 VIP-lippua alennettuun hintaan 29 €. Seuran jäsenet saavat ostaa VIP-lipun samasta kiintiöstä vielä tätäkin halvemmalla eli 24 €:lla käyttämällä alennuskoodia JASENVIP. Liput ovat myynnissä TamU-kaupassa.

Olympia-kortteli-VIP-lippuun sisältyy sisäänpääsy otteluun sekä ruoka- ja juomatarjoilu VIP-teltassa Pyynikin urheilukentän kaupungin puoleisessa päädyssä. Tasokas Olympia-korttelin ravintola Muusan valmistama lämmin buffet-ateria tarjoillaan tunti ennen ottelun alkua eli klo 15.00 alkaen.

Lisäksi pakettiin kuulu kaksi ruokajuomaa (tarjolla olut, siideri, lonkero, punaviini, valkoviini sekä alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla kahvia ja grillimakkaraa. Päävalmentaja Jukka Listenmaa on haastateltavana VIP-teltassa noin puoli tuntia ennen ottelun alkua.

Osta lippusi TamU-kaupasta – ja ole nopea, sillä lippuja on saatavilla vain 15 kpl ja niiden viimeinen myyntipäivä on tiistai. Ostetut VIP-liput ovat noudettavissa ostajan nimellä Pyynikin urheilukentän lipunmyynnistä klo 15.00 alkaen.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2