TamU-TV näyttää perjantain vieras­ottelun FC Haka junioreita vastaan

18/08/2021 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin ja FC Haka juniorien välinen Kolmosen kärkiottelu joudutaan pelaamaan suljetuin ovin ilman yleisöä Valkeakosken palloiluhallissa, mutta seurat ovat sopineet hyvässä yhteistyössä, että ottelu näytetään TamU-TV:ssä. Näin molempien seurojen kannattajat saavat mahdollisuuden nähdä ottelun edes livestriimin välityksellä.

TamU-uutiskuva

Ottelun selostaa tuttuun tapaan Juuso Koskinen. Kuvaamisen kannalta hallit ovat usein haastavia ympäristöjä, eikä Valkeakosken palloiluhalli muodosta tästä poikkeusta. Todennäköisesti ottelu joudutaan kuvaamaan kentän toisessa päädyssä olevalta katsomotasanteelta. Lopullisesti kuvausjärjestelyt vahvistuvat perjantaina paikan päällä.

”On tosi hieno juttu, että ottelu päästään kuvaamaan ja näyttämään kannattajille. Kiitokset kotijoukkueelle tästä! Eihän tämä tietenkään korvaa sitä, että yleisö olisi päässyt otteluun, mutta hyvä että pelin pääsee näkemään edes tällä tavoin”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Niemistön mukaan ottelun pelaaminen ilman yleisöä on onnettomien yhteensattumien onneton lopputulos.

”TamUlla on ollut hyvät urheilulliset perusteet kieltäytyä ottelun siirrosta, ja kotijoukkueella hyvät tapahtumajärjestelyihin liittyvät syyt viedä peli pois Apialta. Näistä voi toki olla perustellusti eri mieltäkin, mutta molemmat seurat ovat tehneet ratkaisunsa omista lähtökohdistaan, ja ikävä kyllä lopputulema on se mikä on. Tilanne harmittaa vietävästi, mutta ei sille nyt vaan tässä vaiheessa voi enää mitään”, Niemistö toteaa.

”Molemmat seurat olisivat tietysti mieluummin pelanneet Apialla yleisön edessä. Voi jossitella, että jos jossain kohtaa jompi kumpi osapuoli olisi toiminut toisin, niin tämä tilanne olisi voitu välttää, mutta se on vähän turhaa jossittelua enää tässä vaiheessa”, Niemistö päättää.

TamU-TV löytyy osoitteesta tampereunited.fi/tamu-tv.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49