18.8.2021

 
 

TamU-TV n√§ytt√§√§ perjantain vieras­ottelun FC Haka junioreita vastaan

Tampere Unitedin ja FC Haka juniorien välinen Kolmosen kärkiottelu joudutaan pelaamaan suljetuin ovin ilman yleisöä Valkeakosken palloiluhallissa, mutta seurat ovat sopineet hyvässä yhteistyössä, että ottelu näytetään TamU-TV:ssä. Näin molempien seurojen kannattajat saavat mahdollisuuden nähdä ottelun edes livestriimin välityksellä.

Ottelun selostaa tuttuun tapaan Juuso Koskinen. Kuvaamisen kannalta hallit ovat usein haastavia ympäristöjä, eikä Valkeakosken palloiluhalli muodosta tästä poikkeusta. Todennäköisesti ottelu joudutaan kuvaamaan kentän toisessa päädyssä olevalta katsomotasanteelta. Lopullisesti kuvausjärjestelyt vahvistuvat perjantaina paikan päällä.

”On tosi hieno juttu, ett√§ ottelu p√§√§st√§√§n kuvaamaan ja n√§ytt√§m√§√§n kannattajille. Kiitokset kotijoukkueelle t√§st√§! Eih√§n t√§m√§ tietenk√§√§n korvaa sit√§, ett√§ yleis√∂ olisi p√§√§ssyt otteluun, mutta hyv√§ ett√§ pelin p√§√§see n√§kem√§√§n edes t√§ll√§ tavoin”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemist√∂.

Niemistön mukaan ottelun pelaaminen ilman yleisöä on onnettomien yhteensattumien onneton lopputulos.

”TamUlla on ollut hyv√§t urheilulliset perusteet kielt√§yty√§ ottelun siirrosta, ja kotijoukkueella hyv√§t tapahtumaj√§rjestelyihin liittyv√§t syyt vied√§ peli pois Apialta. N√§ist√§ voi toki olla perustellusti eri mielt√§kin, mutta molemmat seurat ovat tehneet ratkaisunsa omista l√§ht√∂kohdistaan, ja ik√§v√§ kyll√§ lopputulema on se mik√§ on. Tilanne harmittaa viet√§v√§sti, mutta ei sille nyt vaan t√§ss√§ vaiheessa voi en√§√§ mit√§√§n”, Niemist√∂ toteaa.

”Molemmat seurat olisivat tietysti mieluummin pelanneet Apialla yleis√∂n edess√§. Voi jossitella, ett√§ jos jossain kohtaa jompi kumpi osapuoli olisi toiminut toisin, niin t√§m√§ tilanne olisi voitu v√§ltt√§√§, mutta se on v√§h√§n turhaa jossittelua en√§√§ t√§ss√§ vaiheessa”, Niemist√∂ p√§√§tt√§√§.

TamU-TV löytyy osoitteesta tampereunited.fi/tamu-tv.