TamU-TV hakee uutta selostajaa

06/11/2018
Uutinen

Tampere Unitedin kaikki Kakkosen ottelut menneillä kausilla suorana lähetyksenä näyttänyt TamU-TV hakee uutta selostajaa kaudelle 2019. Uuden selostajan tehtävänä on täyttää Manu Haapalaisen jättämät suuret saappaat. Kaikkiin otteluihin sitoutuminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä TamU-TV:ssä on vuosien varrella kuultu muitakin selostajia, jotka ovat myös ensi kaudella tarpeen mukaan mukana.

TamU-TV on osoittautunut monelle hyväksi ponnahduslaudaksi ja keinoksi edetä työuralla. Sinivihreänä äänenä kausilla 2012–18 tunnetuksi tullut Manu Haapalainenhan siirtyi Ilveksen kiekkojoukkueen liigaotteluiden radioselostajaksi FUN Tampereella, ja myös taustajoukoissa on käytetty TamU-TV:ssä tehtyä työtä CV-merkintänä hakeuduttaessa hyviin media-alan sekä graafisen alan töihin.

Ennen kaikkea TamU-TV:ssä on tarjolla hauska vapaaehtoisten porukka ja hieno tekemisen meininki, eikä aiempi kokemus selostustöistä ole välttämätöntä. Jos olet kiinnostunut selostajan paikasta, ilmoita itsestäsi oheisella lomakkeella viimeistään 5.12. tai ole suoraan yhteydessä Tarmo Lyytikäiseen (puh. 045 271 7157, tarmo.lyytikainen (at) tampereunited.fi). Voit myös ilmaista kiinnostuksesi muihin TamU-TV:n tehtäviin.

Tutustu TamU-TV:seen osoitteessa tampereunited.fi/tamu-tv.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Olen kiinnostunut näistä tehtävistä (pakollinen, voit valita useita)

  SelostajaKommentaattoriKuvaajaOhjaajaLeikkaajaMuu (kerro alla tarkemmin)

  Kerro itsestäsi, mahdollisesta kokemuksestasi selostajana ja miksi olet kiinnostunut tehtävästä (pakollinen)

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  4.2. Reipas - TamU 3 – 1

  11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

  4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

  25.2. klo 14 TamU - TPV

  10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

  24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa