6.11.2018

 
 

TamU-TV hakee uutta selostajaaTampere Unitedin kaikki Kakkosen ottelut menneillä kausilla suorana lähetyksenä näyttänyt TamU-TV hakee uutta selostajaa kaudelle 2019. Uuden selostajan tehtävänä on täyttää Manu Haapalaisen jättämät suuret saappaat. Kaikkiin otteluihin sitoutuminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä TamU-TV:ssä on vuosien varrella kuultu muitakin selostajia, jotka ovat myös ensi kaudella tarpeen mukaan mukana.

TamU-TV on osoittautunut monelle hyv√§ksi ponnahduslaudaksi ja keinoksi edet√§ ty√∂uralla. Sinivihre√§n√§ √§√§nen√§ kausilla 2012‚Äď18 tunnetuksi tullut Manu Haapalainenhan siirtyi Ilveksen kiekkojoukkueen liigaotteluiden radioselostajaksi FUN Tampereella, ja my√∂s taustajoukoissa on k√§ytetty TamU-TV:ss√§ tehty√§ ty√∂t√§ CV-merkint√§n√§ hakeuduttaessa hyviin media-alan sek√§ graafisen alan t√∂ihin.

Ennen kaikkea TamU-TV:ssä on tarjolla hauska vapaaehtoisten porukka ja hieno tekemisen meininki, eikä aiempi kokemus selostustöistä ole välttämätöntä. Jos olet kiinnostunut selostajan paikasta, ilmoita itsestäsi oheisella lomakkeella viimeistään 5.12. tai ole suoraan yhteydessä Tarmo Lyytikäiseen (puh. 045 271 7157, tarmo.lyytikainen (at) tampereunited.fi). Voit myös ilmaista kiinnostuksesi muihin TamU-TV:n tehtäviin.

Tutustu TamU-TV:seen osoitteessa tampereunited.fi/tamu-tv.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Olen kiinnostunut näistä tehtävistä (pakollinen, voit valita useita)
SelostajaKommentaattoriKuvaajaOhjaajaLeikkaajaMuu (kerro alla tarkemmin)

Kerro itsestäsi, mahdollisesta kokemuksestasi selostajana ja miksi olet kiinnostunut tehtävästä (pakollinen)