13.4.2021

 
 

TamU tukee auttamisen alusta Commua ‚Äď Sami Ekmark kertoo mist√§ on kyseTarkkaavaisesti Tampere Unitedin sosiaalisen median kanavia maaliskuun lopussa seuranneet Tampere Unitedin kannattajat panivat merkille, että TamU on liittynyt auttamisen alusta Commun tukijoukkoihin. Kyseessä on uusi yhteisöllinen mobiilisovellus, joka tekee avun tarjoamisesta ja pyytämisestä helppoa. Mukana Commun tiimissä on TamUssa kaudella 2019 pelannut Sami Ekmark. Mistä siis on tarkemmin ottaen kyse?

”Idea sovellukseen l√§hti maaliskuussa 2020 yst√§v√§ni Ronnien kanssa. Mietimme omaa osaamistamme ja sit√§ millainen maailma on. Halusimme tehd√§ yhdess√§ jotain, jossa tiet√§myksemme ja arvomme kohtaavat”, kertaa Sami Ekmark vuoden takaisia tapahtumia.

”P√§√§dyimme valitsemaan monista sovellusideoista auttamisen alusta Commun, jossa avuntarvitsijat ja avunantajat kohtaavat helposti ja omilla ehdoillaan karttapohjaisessa sovelluksessa. Tarkoituksenamme on tuoda Commuun yksityisten ihmisten lis√§ksi yritykset, yhdistykset ja urheiluseurat. Haluamme helpottaa kaikkien n√§iden kohtaamista ja keskin√§ist√§ auttamista.”

Reilussa vuodessa Commu on edennyt niin pitkälle, että kuka tahansa voi jo testata uutta sovellusta liittymällä Commun testiryhmään. Käynnissä on viimeinen testivaihe ennen kuin sovellus tulee ladattavaksi Google Play -sovelluskauppaan, jolloin testaaminen laajenee vielä suuremmalle joukolle ihmisiä.

Mitä kuuluu Sami Ekmarkille jalkapalloilijana?

Ensi kaudellakin Sami Ekmark n√§ht√§neen kent√§ll√§, kun Tampere United pelaa ‚Äď tosin viime kauden tapaan vastustajan paidassa.

”Oma tulevaisuuteni jalkapallon saralla on ensi kaudella Nokian Palloseuran v√§reiss√§ pelaajana. Tulevaisuudessa haluan k√§yd√§ lis√§√§ valmennuskursseja ja kehitt√§√§ itse√§ni valmentajana, kun siihen on enemm√§n aikaa. Pelaamisen lopetettuani haluan varmasti my√∂s haastaa itse√§ni valmentajan roolissa”, Ekmark kaavailee.

Ekmarkin pelit Tampere Unitedissa jäivät vain kauteen 2019, josta topparilla on hiukan ristiriitaiset fiilikset.

”Oli todella siisti√§ ja ainutlaatuista pelata Sinikaartin edess√§, ja t√§lt√§ vuodelta j√§i monta hyv√§√§ muistoa. Toisaalta niin henkil√∂kohtaisesti kuin joukkueena vuosi oli varmaan aikuisurani suurin pettymys, mik√§ latistaa sit√§ fiilist√§, mink√§ olisin halunnut Sinikaartin edess√§ kokea”, Ekmark manaa.

”Seurayhteis√∂ TamUssa on jotain, mik√§ on oman kokemukseni mukaan todella ainutlaatuista Suomessa. Pelip√§iv√§t olivat todellisia juhlap√§ivi√§, jolloin yhteis√∂ kokoontui yhdess√§ Pyynikille itselleen kahden t√§rke√§n asian √§√§relle, eli TamUn ja futiksen. Oli upeaa olla vuosi osana t√§t√§ yhteis√∂√§!”

Miksi TamU tukee Commua?

Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö avaa niitä syitä, miksi seura on mukana Commun tukijoukoissa. Hiukan kliseisesti ilmaistuna kyse on siitä, että arvot kohtaavat.

‚ÄúHaluamme olla Commun tukena, koska auttamisen alustan rakentaminen sopii eritt√§in hyvin Tampere Unitedin yhteis√∂llisiin arvoihin. Yhdess√§ tekeminen ja toisista huolen pit√§minen ovat Tampere Unitedin toiminnan kulmakivi√§‚ÄĚ, lainaa Niemist√∂ suoraan seuran arvotekstej√§.

‚ÄúOlin my√∂s iloinen siit√§, ett√§ Sami oli tunnistanut hyvin n√§m√§ sinivihre√§n yhteis√∂n arvot, vaikka ehtikin pelata meill√§ vain yhden kauden verran. Siksikin on ollut eritt√§in miellytt√§v√§√§ l√§hte√§ mukaan t√§h√§n yhteisty√∂h√∂n”, Niemist√∂ jatkaa.

Käytännön tasolla TamUn ja Commun yhteistyö näkyy siten, että Commun testiryhmällä on mahdollisuus saada käsiinsä ottelulippuja ja kausikortteja. Liity Commun testiryhmään, niin saat tietää miten!

Tustustu tarkemmin Commuun: commuapp.fi