TamU tukee auttamisen alusta Commua – Sami Ekmark kertoo mistä on kyse

13/04/2021 Seura
Uutinen

Tarkkaavaisesti Tampere Unitedin sosiaalisen median kanavia maaliskuun lopussa seuranneet Tampere Unitedin kannattajat panivat merkille, että TamU on liittynyt auttamisen alusta Commun tukijoukkoihin. Kyseessä on uusi yhteisöllinen mobiilisovellus, joka tekee avun tarjoamisesta ja pyytämisestä helppoa. Mukana Commun tiimissä on TamUssa kaudella 2019 pelannut Sami Ekmark. Mistä siis on tarkemmin ottaen kyse?

”Idea sovellukseen lähti maaliskuussa 2020 ystäväni Ronnien kanssa. Mietimme omaa osaamistamme ja sitä millainen maailma on. Halusimme tehdä yhdessä jotain, jossa tietämyksemme ja arvomme kohtaavat”, kertaa Sami Ekmark vuoden takaisia tapahtumia.

”Päädyimme valitsemaan monista sovellusideoista auttamisen alusta Commun, jossa avuntarvitsijat ja avunantajat kohtaavat helposti ja omilla ehdoillaan karttapohjaisessa sovelluksessa. Tarkoituksenamme on tuoda Commuun yksityisten ihmisten lisäksi yritykset, yhdistykset ja urheiluseurat. Haluamme helpottaa kaikkien näiden kohtaamista ja keskinäistä auttamista.”

Reilussa vuodessa Commu on edennyt niin pitkälle, että kuka tahansa voi jo testata uutta sovellusta liittymällä Commun testiryhmään. Käynnissä on viimeinen testivaihe ennen kuin sovellus tulee ladattavaksi Google Play -sovelluskauppaan, jolloin testaaminen laajenee vielä suuremmalle joukolle ihmisiä.

Mitä kuuluu Sami Ekmarkille jalkapalloilijana?

Ensi kaudellakin Sami Ekmark nähtäneen kentällä, kun Tampere United pelaa – tosin viime kauden tapaan vastustajan paidassa.

”Oma tulevaisuuteni jalkapallon saralla on ensi kaudella Nokian Palloseuran väreissä pelaajana. Tulevaisuudessa haluan käydä lisää valmennuskursseja ja kehittää itseäni valmentajana, kun siihen on enemmän aikaa. Pelaamisen lopetettuani haluan varmasti myös haastaa itseäni valmentajan roolissa”, Ekmark kaavailee.

Ekmarkin pelit Tampere Unitedissa jäivät vain kauteen 2019, josta topparilla on hiukan ristiriitaiset fiilikset.

”Oli todella siistiä ja ainutlaatuista pelata Sinikaartin edessä, ja tältä vuodelta jäi monta hyvää muistoa. Toisaalta niin henkilökohtaisesti kuin joukkueena vuosi oli varmaan aikuisurani suurin pettymys, mikä latistaa sitä fiilistä, minkä olisin halunnut Sinikaartin edessä kokea”, Ekmark manaa.

”Seurayhteisö TamUssa on jotain, mikä on oman kokemukseni mukaan todella ainutlaatuista Suomessa. Pelipäivät olivat todellisia juhlapäiviä, jolloin yhteisö kokoontui yhdessä Pyynikille itselleen kahden tärkeän asian äärelle, eli TamUn ja futiksen. Oli upeaa olla vuosi osana tätä yhteisöä!”

Miksi TamU tukee Commua?

Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö avaa niitä syitä, miksi seura on mukana Commun tukijoukoissa. Hiukan kliseisesti ilmaistuna kyse on siitä, että arvot kohtaavat.

“Haluamme olla Commun tukena, koska auttamisen alustan rakentaminen sopii erittäin hyvin Tampere Unitedin yhteisöllisiin arvoihin. Yhdessä tekeminen ja toisista huolen pitäminen ovat Tampere Unitedin toiminnan kulmakiviä”, lainaa Niemistö suoraan seuran arvotekstejä.

“Olin myös iloinen siitä, että Sami oli tunnistanut hyvin nämä sinivihreän yhteisön arvot, vaikka ehtikin pelata meillä vain yhden kauden verran. Siksikin on ollut erittäin miellyttävää lähteä mukaan tähän yhteistyöhön”, Niemistö jatkaa.

Käytännön tasolla TamUn ja Commun yhteistyö näkyy siten, että Commun testiryhmällä on mahdollisuus saada käsiinsä ottelulippuja ja kausikortteja. Liity Commun testiryhmään, niin saat tietää miten!

Tustustu tarkemmin Commuun: commuapp.fi

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa