TamU Support Night tekee paluun – Kalle Kinos ja Silkinpehmee Yo-Talolla päivää ennen sarjan kotiavausta

04/04/2022 Seura
Uutinen

Sarjan kotiavausta edeltävänä perjantaina 29.4. järjestettävä tapahtuma on osa Tampere Unitedin ja Central Line Entertaimentin yhteistyötä, jonka yhtenä tavoitteista on myös tarjota Central Linen rautaisen tapahtuma-alan osaamisen myötä seurayhteisön jäsenille myös muita kuin jalkapalloilullisia kulttuurielämyksiä.

Moni Tampere Unitedin kannattaja muistaa aiemmilta vuosilta TamU-K Support Night -tapahtumat, joissa juhlistettiin kauden avauksia ja kauden päätöksiä. Nyt pidetyille tapahtumille tulee jatkoa, kun tamperelaislähtöiset rap-artistit Silkinpehmee ja Kalle Kinos saapuvat esiintymään perinteikkäälle Yo-talolle 29.4. eli Tampere Unitedin ja SalPan välistä Kakkosen kotiavausta edeltävänä perjantaina.

Jo pitkään Central Line Entertaimentin toiminnassa vahvasti mukana ollut ja nykyään myös promoottorin tehtävissä ja tapahtumien suunnittelussa Tampere Unitedissa vaikuttava Henri Ekman kertoo käyneensä useita keskusteluja Tampere Unitedin kannattajien kanssa siitä, minkälaiset tapahtumat olisivat erityisesti kannattajien mieleen, ja idea TamU Support Night -iltamien järjestämisestä syntyi tätä kautta.

”Vihdoin saadaan Support Nightit takaisin! Nämä esiintyjät oli kannattajien toiveissa ja hienoa saada nimenomaan tamperelaisia lavalle. Kiitokset esiintyjille, Yo-Talolle ja Team Agencylle että lähtivät tähän mukaan. Valmistellaan tässä pian alkavia ottelutapahtumia ja muita kauden tapahtumia. Kannattaa hankkia kausari ja tulla kokemaan Tampereen paras ottelutapahtuma. Tulee siisti kausi!”, veistelee alkavaa kautta ja tulevia tapahtumia jo innoissaan odotteleva promoottori Ekman.

”Koppaa! Silkinpehmee ja Kalle Kinos ovat tamperelaisen räpin ehdottomia legendoja ja Tampere United puolestaan on kaupungin legendaarisin jalkapalloseura. Itselläni on aiempien vuosien tapahtumista todella lämpimät muistot ja niinpä tämäkin viikonloppu on vuoden odotetuimpien joukossa. Vaikea keksiä parempaa kuin kaksi Tampere-räpin kummisetää nostalgisella Yo-talolla ja hekumallinen kotiavaus Pyynikillä heti perään seuraavana päivänä. Toivottavasti poppoo löytää sankoin joukoin paikalle molempiin tapahtumiin!”, kommentoi puolestaan Olli Savisaari, joka toimii seuran hallituksessa kannattajien ja seuran välisenä yhdyshenkilönä.

KALLE KINOS

Yli 20 vuoden ajan suomiräpin parissa meritoitunut tamperelaislähtöinen Kalle Kinos on alan pioneereja, joka tunnetaan leikkisästi – mutta totuudenmukaisesti räppärien lempiräppärinä. Idän Ihmeenäkin vaikuttanut Kinos tunnistetaan rehellisistä, puhuttelevista sanoituksistaan sekä taidokkaasta flowstaan.

Chillaa meiä kanssa –kulttikappaleeltakin muistettava artisti on tehnyt pitkän uran ja vaikuttaa edelleen aktiivisesti niin julkaisu- kuin keikkarintamallakin. Kinoksen aliaksella julkaistut ensimmäiset pitkäsoitot ovat vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Hyvä Ätmös ja Syvä Ätmös, joita edelsi useampi yhteistyöprojektina syntynyt albumi. Viime vuosina hän on ollut mukana muun muassa Tiedemiehen kanssa tehdyllä Kalevacation-EP-sarjalla, joka herätti aiheesta arvostusta. Urallaan kymmeniä yhteistuotantoja ja fiittejä tehnyt rap-ikoni julkaisi uuden albuminsa 5.0(2021) PME Recordsin leivissä.

Älä anna sen mennä tunteisiin.

SILKINPEHMEE

Silkinpehmee on vaikuttanut Suomen hip hop -kuvioissa jo pitkän aikaa ja hän oli toinen puolikas vuosituhannen vaihteessa vaikuttaneesta Kontrasti-duosta. Silkinpehmee on myöhemmin tehnyt musiikkia muun muassa Seren sekä Kalle Kinoksen kanssa. SP:n viimeisin albumi El Suave ilmestyi 2020. Parhaillaan SP työstää uutta 3rd Rail levy-yhtiön kautta julkaistavaa levyään, joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna. Ensimmäinen sinkku Varjot joita seuraan julkaistiin 25.2.

TamU Support Night (Kalle Kinos + Silkinpehmee)

PE 29.04 Yo-Talo, Tampere
Ovet auki klo 23.30 ja keikat klo 00.00 alkaen

  • Keikkalippu, normaali alk. 14 €
  • Keikkalippu, TamU-jäsenet alk. 12 € *
  • Liput ovelta 16 €

* HUOM! TamUn jäsenkortit tarkistetaan ovella!

Osta lippu >>

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49