16.11.2021

 
 

Tamu-pyyhkeet nyt myynniss√§ ‚Äď hanki kotimaista huippu­laatua vaikkapa pukin­konttiinLapuan Kankureiden valmistamat TamU-kylpypyyhkeet ovat nyt myynnissä TamU-kaupassa. Pyyhkeen koko on 85 x 180 cm, ja sen materiaalina on Lapuan Kankureiden kehittämä tekninen, pehmeä ja erittäin imukykyinen pellava-tencel-puuvilla. Kevyt ja nopeasti kuivuva pyyhe on käytännöllinen, kaunis ja ympäristöystävällinen valinta, ja sopii näiden ominaisuuksiensa vuoksi hyvin myös jalkapalloilijan pelikassiin. Tampere Unitedin naisten edustusjoukkueen ja Lapuan Kankureiden yhteistyön ansiosta pyyhkeen hinta on tuotteen laatuun nähden edullinen 50 euroa.

Pyyhkeissä on käytetty imukykyisen pellavan rinnalla tenceliä, joka on puukuidusta ympäristöä säästävin menetelmin valmistettu eurooppalainen innovaatio. Lapuan Kankurit yhdisti nämä kaksi kuitua ja kehitti upean, pehmeän ja imukykyisen pyyhemateriaalin, joka vie kylpemisen nautinnon aivan uudelle tasolle. Lapuan Kankureiden tekstiilit kudotaan aina vastuullisesti tuotetuista, sertifioiduista luonnonmateriaaleista.

Hanki oma pyyhkeesi TamU-kaupasta tai klikkaa pyyhe ostoskoriisi suoraan alla olevasta napista. Pyyhe on myös erinomainen joululahja jokaiselle Tampere Unitedin ystävälle. Hyvää mieltä lisää tuotteen kotimaisuus, sillä Lapuan Kankurit on valmistanut pyyhkeet omassa kutomossaan Lapualla, ja koko tuotantoketju on läpinäkyvä pellolta lahjapakettiin. Pyyhkeiden aikaa kestävä design on Lapuan Kankureiden huippusuunnittelijoiden tarkan harkinnan tulos.