TamU perustaa rahaston vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tueksi

16/12/2021 Seura
Uutinen

Tampere United perustaa rahaston vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo- ja futsalharrastuksen tukemiseksi. Rahaston perustamista varten TamU on saanut Jalkapallo-Säätiöltä 1500 euron avustuksen, ja lisäksi seura on saanut nimettömänä pysyttelevältä kannattajaltaan 500 euron lahjoituksen, joka kohdennetaan rahastoon. TamU on sopinut Hope ry:n kanssa yhteistyöstä tuen myöntämisen käytännön järjestelyissä, joista tiedotamme tarkemmin lähitulevaisuudessa.

TamU-uutiskuva

”Tämä on kaikin puolin upea juttu. Meillä on ollut jo aiemminkin mukana toiminnassa lapsia ja nuoria Hope ry:n mahdollistamana, ja jatkossa näitä mahdollisuuksia on entistä enemmän. Samalla Hope ry kykenee tukemaan useampaa nuorta omista varoistaan – joko meillä tai muissa seuroissa oman valintansa mukaan. Se lämmittää sydäntä etenkin näin joulun alla”, kommentoi Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö tyytyväisenä.

Tampere United hakee ensi vuoden aikana varoja rahastoa varten myös muista avustuslähteistä. Lisäksi suunnitelmissa on tulevaisuudessa kerätä varoja myös yleisöltä, mutta tällaista keräystä varten täytyy ensin hakea rahankeräyslain mukainen lupa. Myös seuran yhteistyökumppaneille tarjotaan mahdollisuutta osallistua rahastoon. Tampere United tiedottaa myös näistä mahdollisuuksista tulla mukaan rahastoon lähitulevaisuudessa.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi vuonna 2009 perustajiensa tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Yksi Hopen toimintamuodoista on tukea lasten ja nuorten harrastuksia tarjoamalla vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisempi harrastaminen. Hope tukee myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksiaan. Lisätietoja: hopeyhdistys.fi

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2