16.12.2021

 
 

TamU perustaa rahaston vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tueksi

Tampere United perustaa rahaston vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo- ja futsalharrastuksen tukemiseksi. Rahaston perustamista varten TamU on saanut Jalkapallo-Säätiöltä 1500 euron avustuksen, ja lisäksi seura on saanut nimettömänä pysyttelevältä kannattajaltaan 500 euron lahjoituksen, joka kohdennetaan rahastoon. TamU on sopinut Hope ry:n kanssa yhteistyöstä tuen myöntämisen käytännön järjestelyissä, joista tiedotamme tarkemmin lähitulevaisuudessa.

”T√§m√§ on kaikin puolin upea juttu. Meill√§ on ollut jo aiemminkin mukana toiminnassa lapsia ja nuoria Hope ry:n mahdollistamana, ja jatkossa n√§it√§ mahdollisuuksia on entist√§ enemm√§n. Samalla Hope ry kykenee tukemaan useampaa nuorta omista varoistaan ‚Äď joko meill√§ tai muissa seuroissa oman valintansa mukaan. Se l√§mmitt√§√§ syd√§nt√§ etenkin n√§in joulun alla”, kommentoi Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemist√∂ tyytyv√§isen√§.

Tampere United hakee ensi vuoden aikana varoja rahastoa varten myös muista avustuslähteistä. Lisäksi suunnitelmissa on tulevaisuudessa kerätä varoja myös yleisöltä, mutta tällaista keräystä varten täytyy ensin hakea rahankeräyslain mukainen lupa. Myös seuran yhteistyökumppaneille tarjotaan mahdollisuutta osallistua rahastoon. Tampere United tiedottaa myös näistä mahdollisuuksista tulla mukaan rahastoon lähitulevaisuudessa.

Hope ‚Äď Yhdess√§ & Yhteisesti ry syntyi vuonna 2009 perustajiensa tahdosta synnytt√§√§ konkreettinen hyv√§n kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton j√§rjest√∂, ja toimii 20 paikallistoimijan v√§lityksell√§ eri puolilla Suomea. Yksi Hopen toimintamuodoista on tukea lasten ja nuorten harrastuksia tarjoamalla v√§h√§varaisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitk√§kestoisempi harrastaminen. Hope tukee my√∂s lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksiaan. Lis√§tietoja: hopeyhdistys.fi