7.10.2021

 
 

TamU on käyttänyt maalitykki Roope Kostiaisen optionHirmuisen määrän maaleja tälläkin kaudella iskenyt Roope Kostiainen jatkaa Sinipaidoissa. Tampere United on päättänyt käyttää sopimuksessa olleen seuran option, ja näin Kostiainen nähdään myös ensi kaudella TamUssa sarjapykälää korkeammalla. Lisäksi TamU on käyttänyt myös joukon muita optioita, joista uutisoidaan tarkemmin lähiaikoina.

Roope Kostiainen, 25, on ollut jo monen kauden ajan TamUn ehdottomia avainpelaajia. Yhteensä neljä kautta Sinipaidoissa pelannut Kostiainen on ilahduttanut kannattajia lukuisilla maaleillaan, ja kärkipelaaja on palattuaan TamUun kaudeksi 2020 ollut joukkueen paras maalintekijä.

Kaudella 2020 Kostiainen voitti joukkueen sis√§isen maalip√∂rssin isketty√§√§n nelj√§ss√§toista Kolmosen ottelussa yksitoista maalia, ja kuluvalla kaudella Kostiaisen maalitahti on kiihtynyt entisest√§√§n. Hy√∂kk√§√§j√§ on iskenyt Kolmosessa per√§ti 18 maalia ja Suomen Regions’ Cupissa viel√§ viisi lis√§√§. Kostiainen on ollut maaliensa lis√§ksi hy√∂kk√§ysp√§√§ss√§ muutenkin tehokas. T√§st√§ osoituksena Kostiainen on antanut t√§ll√§ kaudella Kolmosen otteluissa koko joukkueesta eniten maalisy√∂tt√∂j√§, per√§ti yksitoista kappaletta.

Seuran käytettyä sopimuksessa olleen option Kostiainen pääsee valmistautumaan jo viidenteen kauteensa TamUssa.

”Tyytyv√§iset fiilikset, hienoa ett√§ seura halusi option k√§ytt√§√§. Halusin ehdottomasti jatkaa Tampere Unitedissa. Ei k√§ynyt mieless√§k√§√§n, ett√§ menisin muualle”, Kostiainen kertoo.

N√§ill√§ tehoilla ei ole mik√§√§n ihme, ett√§ Kostiainen on noussut kannattajien suosikiksi. TamUn peleiss√§ onkin kuultu maalitykin osumien j√§lkeen jo tutuksi tullut ys√§rihitin s√§veleen tehty laulu ‚ÄúRoope, Roope Roope, Roope Roope, Roope Kostiainen!‚ÄĚ.

”Kyll√§h√§n se on uskomaton fiilis ja l√§mmitt√§√§ syd√§nt√§ kuulla kannattajien laulua aina maalin j√§lkeen”, Kostiainen my√∂nt√§√§.

Kostiainen tuo tulevan kauden TamUun jatkuvuutta ja kokemusta Kakkosesta. Hyökkääjä oli jo Tampere Unitedin edellisellä Kakkosen visiitillä mukana iskien kausilla 2017 ja 2018 yhteensä neljätoista maalia.

”Hienoa p√§√§st√§ parin vuoden tauon j√§lkeen pelaamaan liiton sarjoja”, toteaa Kostiainen

TamUlla on ennen kauden päättymistä jäljellä vielä kaksi ottelua. Kolmosen kausi päätetään lauantaina 9.10. klo 15.00 alkavalla kotiottelulla FC Haka junioreita vastaan, ja sen jälkeen on luvassa vielä todellinen herkkupala, kun TamU pelaa lauantaina 16.10. Regions Cupin loppuotteluun FC Kontua vastaan Olympiastadionilla. TamU matkaa stadikalle usealla bussilla, ja liput ovat myynnissä TamU-kaupassa.

”Onhan se uskomatonta p√§√§st√§ pelaamaan Olympiastadionilla. Edess√§ on varmasti ikimuistoinen ottelu. Pit√§√§ tehd√§ siit√§ viel√§kin parempi muisto voittamalla cupin finaali. Kiitokset Sinikaartille kaudesta ja kannatuksesta. Pari kertaa menn√§√§n viel√§!” Kostiainen p√§√§tt√§√§.

Myös kausikortit kaudelle 2022 ovat nyt myynnissä. Yleisimmin hankitut kausikortit löytyvät napeista tämän uutisen lopusta, ja loput vaihtoehdot eli erilaiset yhdistelmät ja VIP-kausikortit löydät TamU-kaupasta. Tervetuloa kausikorttiostoksille!

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2022:

Anton Bright (p, kk)
Eric Bullock (h)
Arttu Haapala (kk)
Topias Järvelä (kk)
Roope Kostiainen (h)

Kausikortit kaudelle 2022

Katso Roope Kostiaisen haastattelu