TamU-naisten tryoutit alkavat marraskuun ensimmäisellä viikolla – hae mukaan!

21/10/2021 Seura
Uutinen

Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2022 Kolmosessa ja hakee uusia pelaajia tryouteilla, joiden ensimmäiset päivät ovat tiistai 2.11. ja torstai 4.11. Joukkueeseen haetaan motivoituneita pelaajia, joilla on jo pelikokemusta vähintään Kolmosen tasolta. Kaudella 2021 Kolmosessa yläsarjan neljänneksi sijoittuneen joukkueen runko pysyy näillä näkymin hyvin kasassa, mutta vahvistuksia haetaan, jotta joukkue voi olla mukana jopa nousutaistelussa. Tulevalla kaudella naisten edustusjoukkue pelaa lännen alueen Kolmosen lohkossa AB, jossa on luvassa useita pelimatkoja läntiseen Suomeen erityisesti Turun seudulle.

Tryouteilla harjoituksia on kahdesti viikossa marras–joulukuussa ulkona Kaupin lämmitettävillä tekonurmilla. Tällä hetkellä tiedossa on kaksi ensimmäistä harjoituspäivää eli tiistai 2.11. ja torstai 4.11. Tryouteille tuleville pelaajille tiedotetaan seuraavien viikkojen ohjelmasta heti kun se on tiedossa.

Seuran strategisena tavoitteena on kehittää naisten edustustoimintaa ja nostaa joukkue Kakkoseen. Sarjanousu voi tapahtua jo tulevalla kaudella, jos jalkeille saadaan riittävän kova joukkue, mutta sarjanousun aikataulun suhteen ei ole vielä asetettu tarkempia tavoitteita. Tavoitteen tukemiseksi seura kehittää joukkueen ottelutapahtumia, viestintää ja varainhankintaa, ja tavoitteena on pitää kausimaksut kustannuksiin nähden erittäin kohtuullisina. Tulevalla kaudella päävalmentaja Kari Numminen saa avukseen toiseksi valmentajaksi Juha Väntin, joka valmentaa myös TamUn T15-joukkuetta.

Tryouteista kiinnostuneet pelaajat voivat hakea mukaan oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä päävalmentaja Kari Nummiselta (kari.numminen (ät) tampereunited.fi, puh. 0400 742 433).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missa olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Vapaa sana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

  15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

  16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

  15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

  2.7. klo 18 TPV - TamU

  19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

  27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2