TamU-naisten tryoutit alkavat marraskuun alussa – hae mukaan!

10/10/2023
Uutinen

Tampere United hakee uusia pelaajia kaudella 2024 naisten Kolmosessa ja Nelosessa pelaaviin joukkueisiinsa. Pelaajien katsastus alkaa joukkueiden yhteisillä tryouteilla, jotka alkavat viikolla 45. Marraskuussa harjoituksia pidetään kolmasti viikossa, ja niiden ajat ja paikat tarkentuvat lähitulevaisuudessa. Molempiin joukkueisiin haetaan pelaajia kaikille pelipaikoille, mutta erityisesti tarvetta on maalivahdeille. Mukaan halutaan motivoituneita pelaajia, jotka haluavat olla mukana nostamassa joukkueita seuraavalle sarjatasolle. TamU sijoittui viime kaudella Kolmosessa neljänneksi ja Nelosessa viidenneksi.

TamU-naisten tryoutit

 • Haussa pelaajia sekä Kolmosessa että Nelosessa pelaaviin joukkueisiin.
 • Tryoutit alkavat viikolla 45.
 • Ilmoittautuminen tämän jutun lopussa olevalla lomakkeella.

Kolmosessa pelaavaan edustus­joukkueeseen haetaan ensisijaisesti pelaajia, joilla on jo pelikokemusta vähintään Kolmosen tasolla. Viime kauden joukkueen runko pysyy näillä näkymin hyvin koossa, mutta vahvistuksia haetaan, jotta nousutavoite toteutuisi ensi kaudella. Samalla Nelosessa pelaava kakkosjoukkue halutaan nostaa mahdollisimman pian Kolmoseen, jotta TamUlla on tarjota laadukkaita pelejä kahdelle joukkueelliselle pelaajia.

Tulevalla kaudella naisten edustusjoukkue pelaa lännen alueen Kolmosen lohkossa AB, jossa on mukana useita joukkueita erityisesti Turun seudulta. Nelonen sen sijaan pelataan paikallisena sarjana pääasiassa Tampereen seudulla.

Nousutavoitteiden tukemiseksi Tampere United kehittää erityisesti edustus­joukkueen ottelu­tapahtumia, viestintää ja varainhankintaa, jotta kausimaksut voidaan pitää joukkueiden kustannuksiin nähden erittäin kohtuullisina.

Päävalmentaja Kari Numminen vastaa molemmista joukkueista. Apunaan hänellä on erityisesti edustusjoukkueen puolella Pyry Virtanen ja kakkosjoukkueessa Jenni Formulahti. Lisäksi naisten joukkueen taustoilla ovat huoltajana Miisa Heikkinen sekä joukkueenjohtaja Henrik Hiekkataipale. Myös valmennustiimiin ja muihin taustoihin haetaan vahvistusta.

Tryouteista kiinnostuneet pelaajat voivat hakea mukaan oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä päävalmentaja Kari Nummiselta (kari.numminen (ät) tampereunited.fi, puh. 0400 742 433).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Vapaa sana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

  17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

  21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

  27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

  23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

  27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

  27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49