TamU-naisilla on tryoutit marras-joulukuussa – ilmoittaudu mukaan!

11/10/2021 TamU naiset
Uutinen

Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2022 Kolmosessa ja etsii riveihinsä motivoituneita pelaajia, joilla on jo pelikokemusta vähintään Kolmosen tasolta. Kaudella 2021 Kolmosessa yläsarjan neljänneksi sijoittuneen joukkueen runko pysyy näillä näkymin hyvin kasassa, joten uusia pelaajia etsitään ensisijaisesti tryouttien kautta.

Tryouteilla harjoituksia on näillä näkymin kahdesti viikossa ulkona Kaupin lämmitettävällä tekonurmella marras–joulukuussa. Mukaan ilmoittautuneille pelaajille tiedotetaan tarkemmista harjoitusajoista heti kun ne ovat tiedossa. Tulevalla kaudella naisten edustusjoukkue pelaa lännen alueen Kolmosen lohkossa AB, jossa on luvassa useita pelimatkoja läntiseen Suomeen erityisesti Turun seudulle.

Seuran strategisena tavoitteena on kehittää naisten edustustoimintaa ja nostaa joukkue Kakkoseen. Sarjanousu voi tapahtua jo tulevalla kaudella, jos jalkeille saadaan riittävän kova joukkue, mutta sarjanousun aikataulun suhteen ei ole vielä asetettu tarkempia tavoitteita. Tavoitteen tukemiseksi seura kehittää joukkueen ottelutapahtumia, viestintää ja varainhankintaa, ja tavoitteena on pitää kausimaksut kustannuksiin nähden erittäin kohtuullisina.

Tryouteista kiinnostuneet pelaajat voivat hakea mukaan oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä päävalmentaja Kari Nummiselta (kari.numminen (ät) tampereunited.fi, puh. 0400 742 433).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missa olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Vapaa sana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  22.1. TamU - TPV 0 – 0

  26.11. HJS - TamU naiset 3 – 0

  28.1. TamU 2 - NoPS 0 – 5

  5.2. klo 14 TamU - FC Kiffen

  5.2. klo 20 TKT - TamU naiset

  12.2. klo 20 ACE - TamU 2