TamU mukana uudessa Support Tampere -konseptissa

09/12/2022 Seura / TamU
Uutinen

Support Tampere pitää sisällään ainakin keikkoja ja oheistuotteita. Uusi kokonaisuus polkaistaan käyntiin jo tämän vuoden puolella, sillä ensimmäinen keikkailta järjestetään perjantaina 30.12. Olympiassa. Konseptin taustalla vaikuttavat yhteistyössä Tampere United, Markkinointitoimisto TREIL, Central Line Entertainment sekä Olympia-kortteli.

Vaate- ja keikkakonsepti Support Tampereen logo

Support Tampere on nimensä mukaisesti ylistys Tampereelle. Kotikaupunkimme on keskeinen osa sekä tulevia keikkailtoja että oheistuotteita. 

Lähtökohtaisesti aina Olympiassa järjestettävissä tapahtumissa johtoajatuksena on, että jokaisella kerralla mukana on myös tamperelaisia artisteja. Avajaisillassa 30.12. lavalle nousee peräti kolme tamperelaista nimeä: tänään perjantaina debyyttialbuminsa Limbo julkaissut Costi, niin ikään tänään uutta musiikkia Manchestre City -sinkun muodossa julkaissut Jami Faltin, sekä kolmikon täydentävä Pajafella.

Tulevissa tapahtumissa pyritään tarjoamaan näyttöpaikkoja myös toistaiseksi tuntemattomammille paikallisille nouseville kyvyille. Keikkailtojen genret tulevat vaihtelemaan.

Support Tampere -klubi Olympiassa 30.12.2022
Ensimmäinen Support Tampere -ilta järjestetään Olympiassa vielä tämän vuoden puolella

Tampereella on paljon kiinnostavia artisteja, joille on kiva tarjota näytönpaikka. Keikoilla voi olla mukana myös ulkomaalaisia, mutta pyritään siihen, että listalla on aina tamperelaisia ja mieluiten uusia tulokkaita. Jossain vaiheessa laitetaan mahdollisuus ehdottaa ja ilmiantaa artisteja. Pitäähän sitä paikallista tukea!”, sekä Central Line Entertainmentissa että TamUssa promoottorina toimiva Henri Ekman kertoo.

Hyviä keikkakonsepteja ei tietenkään koskaan voi olla liikaa. Lisäksi Tampereella on valtavasti hyviä bändejä ja artisteja, ja Olympia paikallisena keikkapaikkana haluaa luonnollisesti olla mukana tukemassa paikallista musiikkia ja meininkiä.”, Olympian promoottori Marko Nikula kommentoi.

Kannattajien luoma

TamUn kannattajat ovat olleet vahvasti mukana Support Tampereen ideoinnissa niin tapahtumien kuin oheistuotteidenkin osalta.

”Istuimme eräänä perjantai-iltana Höösön (Henri Ekman) ja Mikon kanssa alas ja löimme viisaat päämme yhteen. Miettien millaisia tapahtumia haluaisimme Tampereen yöelämässä nähdä, ja aika äkkiä meille valkeni, että kaikkia meitä kiinnostaisi tapahtumat, jotka nimenomaan korostaisivat Tamperetta ja kaupungin urbaania kulttuuria”, TamUssa kannattajayhteyksistä vastaava Olli Savisaari valottaa konseptin syntyä.

”Monesti myös matsien jälkeisissä kapakanpöytäkeskusteluissa on tullut puheeksi, että tämän tyyppiset tapahtumat Tampereelta puuttuvat lähes tyystin, vaikka tilausta kyllä olisi. Meillä on vahva usko, että tällaiset tapahtumat voisivat kiinnostaa kaupunkikulttuurista innostuneita tamperelaisia laajemminkin ja olisi siistiä nähdä paljon Tampere-fiilistelijöitä keikoilla. Ennakkotietojen valossa ei pitäisi ainakaan tarjonnasta jäädä kiinni”, Savisaari jatkaa.

Support Tampereen visuaalinen ilme on Markkinointitoimisto TREILin käsialaa.

Tampereella on tällä hetkellä hyvä tekemisen meininki, ja siitä fiiliksestä Support Tamperekin on kummunnut. Vahva paikallisidentiteetti ja paikallinen kulttuuri ovat kulmakiviä minkä tahansa itseään kunnioittavan kaupungin olemuksessa, ja niitä on todella siistiä omalta osaltaan olla rakentamassa ja tukemassa. Uskon myös, että tällä hetkellä on kysyntää tuotteille, joilla voi edustaa Tamperetta tunnustamatta minkään tietyn seuran värejä.”, Mikko Malinen Markkinointitoimisto TREIListä kertoo.

Support Tampere -tunnuksen elementit
Support Tampereen tunnuksen elementit ovat peräisin Tampereen vaakunoista

Ensimmäisessä vaiheessa myyntiin tulee musta, Support Tampere -logolla varustettu t-paita, joka on ensimmäistä kertaa saatavilla avajaisillassa Olympiassa 30.12. Tarkoitus on tulevaisuudessa laajentaa tuotevalikoimaa myös moniin muihin tuotteisiin.

Musta Support Tampere -t-paita
Ensimmäinen Support Tampere -oheistuote on klassinen musta t-paita.

Liput ovat myynnissä nyt Tiketin kautta. Osta omasi klikkaamalla alla olevaa painiketta.

TamUn kannattat saavat 2 €:n alennuksen lipusta. Alennuksen voi aktivoida koodilla support osoitteessa www.tiketti.fi/tarjous

Ota samalla seurantaan Support Tampere Instagramissa ja Facebookissa.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

17.4. TamU - FC Inter 2 0 – 0 rpk.

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

20.4. klo 19 TamU - Ilves 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2